DMXE, 3-Me-2’-oxo-PCE, metetamina (Dezoxymetoksetamina)
Moderator: Dysocjanty
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Aż ciężko uwierzyć że dysocjanty się tak rozwinęły.
Jeszcze niedawno był tego deficyt.
Mieliśmy MXE i dpd i 3 meo PCP to wszystko.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Bazyl przeszedł na emeryturę. Owczarek niemiecki był postrachem handlarzy narkotyków
Bazyl, owczarek niemiecki, który służył w bydgoskiej Komendzie Policji, został właśnie emerytem. Kolejne lata spędzi w domu swojego przewodnika.Żyć w trudzie, a nie ćpać pić wudzie
Chocia tel mi sie zepsul i nie wiem kiedy napisze.
Wzialem do tego jeszcze troche 3 ho PCP i o-pce takze bedzie fajnie na pewno.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
Na drugi dzień dalej fajne "chce się żyć".
Wczoraj po sesji miałem delikatne mdłości i ból głowy, partnerka nic.
W DMXE'owym szale zamówiliśmy też dużo kwasu w płynie, co by się raz na trzy dni suplementować. Oczywiście suplementacja właściwa też będzie miała miejsce, rzadziej jednak, bo raz na kilka miesięcy.
Better safe than sorry głupi, kurwa, ćpunie.
Jak chcesz mieć wizuale ale na trzeźwo, a HPPD cię nie interesuje to tutaj sobie wejdź, ćpunku mój drogi:
https://gumroad.com/l/QHSwV
Stosuję dysocjanty tylko do podróży astralnych i z opisów tu i w necie zapowiada się wręcz zajebiście. Dopiero w lutym testy niestety, po ostatniej zaindukowanej schizofrenii po oporowej dawce DCK i wiadrze muszę trochę odpocząć
Jak chcesz mieć wizuale ale na trzeźwo, a HPPD cię nie interesuje to tutaj sobie wejdź, ćpunku mój drogi:
Faza spoko, ale nie zdejmuje majtek przez głowę.
Nie tego szukam na pewno.
Moim takim top bar byłby DXM.
Ale tego chyba nic nie przebije. 3meo PCP ma podchody ale to szatan w proszku...
Idealnie!
Akurat chciałem to sprawdzić!
Ta nadtrzeźwość!
Też jest fajnie!
Jak z tego filmu co pigułkę wzialvi wszystko rozkminiał WA OW
+Nofap
Co daje dodatkowego bo o sta mózgu.
Zyczcie mi wolnego dnia na cpanie
A jak nie to będę cpal w robocie.
I chyuj.
Po godzinie stwierdzam że chuj, nie Sigma, wydawało mi się.
Ale na pewno wleci z czasem bo mam jeszcze dużo 3ho PCP i o pce ale to na koniec i chyba pożegnanie z dysocjantami, bo to tak winfduje tolerke że nie pytaj.
Ale mam strasznie dużo energii.
Dysocjanty podbijają chyba też efekty nofap, w ogóle ten tryb działa jak bardzo dobry stymulant ciała i umysłu, ale właśnie nie taki pusty jak po fecie tylko taki piękny.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
Na czacie siedzi 1932 uczestników Wejdź na czata