Pregabalina - KNAJPA ZGABIONEJ DYSOCJACJI
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Alienacja rodzicielska – uzależnienie od alkoholu jako wynik deficytu drugiego rodzica
Psychologowie i psychiatrzy mówią jednym głosem: alienacja rodzicielska jest przemocą wobec dziecka i powinna być tak właśnie traktowana przez prawo i organy państwa. Tymczasem niewiele jest w Polsce badań na ten temat. Powstają co prawda prace naukowe lub paranaukowe, ale wciąż ich liczba jest nieadekwatna do skali zjawiska.Co złego, to nie ja - oczywiście...
i dont skateboard but im on the grind
Z piwem/alkoholem miks jest beznadziejny, brudny, nieprzyjemny, czuje się skołowany.
Tolerancja idzie w górę, o ile wcześniej 300mg z rana działało rekreacyjnie, tak teraz właściwie czuje się względnie normalnie po takiej dawce.
Skończył mi się fenibut, w weekend pójdą ostatni 3g, tutaj też tolerancja poszła w górę, po 2g które wcześniej fajnie mnie robiły nie czuje właściwie nic. Nie chciałbym go już kupować, bo raz że portfel zaczyna cierpieć (pregabalina, fenibut, zielsko...zaczyna się robić tego coraz więcej) to bardzo niekorzystanie działa na moje jelita.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dobrze mylo mi sie podloge. Teraz mam lekkie dreszcze, i zaczalem odczuwac lekki smutek.
Na czacie siedzi 715 uczestników Wejdź na czata