Jak rozpoznać dobre zioło?
Moderatorzy: Konopia, Psychodeliki
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Państwo chce ścigać i podsłuchiwać, ale przepisy są jak sito
Czyli co nieco o mrocznych zakusach wroga...Kradziony prąd i konopie - wietnamscy plantatorzy zatrzymani
Tym razem na cel policjanci CBŚP wzięli wietnamskie szajki, zajmujące się nielegalną uprawą konopi innych niż włókniste. W wyniku przeprowadzonych realizacji zatrzymano 6 osób, zlikwidowano 2 plantacje, na których rosło łącznie blisko 800 krzaków w różnej fazie wzrostu, zabezpieczono także marihuanę oraz profesjonalny sprzęt niezbędny do uprawy.11 października 2020EvilDead pisze: no u mnie tez ziomek jak po pierwszym buchu mowil ze siądzie to kurwa grubo było, ze wszystkim miał takie przeczucie i zawsze się sprawdzało, jebaniutki xD i to nawet nie jest tak ze on duzo bierze wciąga czy jara po prostu potrafi tak to przeczuć i zawsze sie sprawdzaPrzychodzi z doświadczeniem :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ocenić też można po intensywności kaszlu po głębszym buhu
Prasłowiańska grusza, chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera.
Jest korelacja, że jeśli weźmie się dużego bucha i zacznie kaszleć, to będzie mocniej, niż bez kaszlenia.
"Pyłek" (pewnie masz na myśli trichomy) są też na suszu CDB (a przynajmniej na fotkach, bo w życiu nie widziałem na żywo).
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Na czacie siedzi 1954 uczestników Wejdź na czata