Bycie w ciągu na benzo a XTC
Moderator: Stymulanty
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Ktoś wrabia marynarzy w przemyt? Kolejny statek z kokainą w ładunku zatrzymany w Meksyku
Trzeci w ostatnich miesiącach przypadek przemytu kokainy ujawniono podczas rozładunku statku w meksykańskiej Altamirze.17 listopada 2019serotoninowy pisze: Zapewne będzie działanie znacząco osłabione.Nie. I tak.
Jeśli długo nie brałeś XTC , porobi Cie srogo, trzymaj sie schematu - piguła - nie więcej i czekaj na efekty.
Osłabia ? Tak, ale pamiętaj , żeby w czasie pastylkowania nie zarzucać za dużo, będzie przyjemnie , pluszowo , miło , nawadniaj się - to ważne.
Jestem w ciągu 10 lat+ na klonazepamie i czasem jedna piguła potrafiła mnie zgnieść totalnie.
baw sie dobrze
dwe
https://www.q-dance.com/en/radio/ WE ARE THE WILD ONES [H]R Crew
In our life there's "if"
In our beliefs there's "lie"
In our business there's "sin"
In our bodies there's "die"
Does life seem worthwhile to you?
this is not happy is here
ssri i tym podobnych...
Po 18-stce, na której waliłem kosmiczne dawki alprazolamu, etizolamu i alkoholu, wrzucałem w siebie na nieświadomce duże ilości MDMA i LSD,
waliłem dopóki mi się wszystko nie skończyło (a miałem duużo),MDMA, potem LSD, potem MDMA, LSD, MDMA, potem wjebałem z 7-8 listków do mordy, i potem znowu leciałem z MDMA, wyćpałem się jak nigdy, pod koniec było ciężko.. bardzo.
Co jakiś czas sobie wrzucałem piracetam i witaminki.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Na czacie siedzi 122 uczestników Wejdź na czata