11 marca 2026nCuX pisze: @Kochanek heleny Dzięki ziom uratowałeś mi dupę tym niusem.
Jack Haze jest warty tych pieniędzy :)
https://budcare.pl/baza-odmian/?jsf=jet ... alanie:282
W aptece zdrowit. Kiedyś doliczali sobie chyba 50 zł za pudełko? :D A dziś zapłaciłem 17. I dodatkowo mogłem nie brać tego gówna, a co ważniejsze dostałem temat zamknięty w oryginalnym opakowaniu. Co to za debil wymyślił, że musi być przesypywany w aptece, to nie mam pytań...
Smak, wygląd, zapach 10/10 na pewno. Działanie raczej też:) energetyczny lekki high, mocno euforyczny na początku. Wydawał mi się bardzo lekki jednocześnie, choć próbowałem na razie tylko na silce z przedtreningowka.
Minimalnie taniej niż Humble warrior Subropion, którego bralem ostatnio.
Ja ostatnio kupiłam Powder Donuts - też bardzo spoko, klepie, ale nie tak agresywnie.
2 miesiące nie używałem THC, już czuje jak mnie starga
Zielsko jest jaśniejsze niż Sourdough i lżej pachnie. Boby bardzo twarde, zbite. 0.05 g z waporyzera trzymało mnie ładnych kilka godzin.
Bardzo dobry temacik i nie przymulający. W sumie jak wziąłem parę machów to naszło mnie na łażenie i wg telefonu przez cały dzień zrobiłem 13 km z buta :).
Btw w aptece w centrum Łodzi nie zapłaciłem nic za przepakowanie do innego pudełka, ale doliczyła mi bodajże 17 zł za dwa plastikowe wieśniackie pojemniczki ;). Biorąc pod uwage ogólną cenę stuffu w granicach 40 PLN/g to jakoś to zniosę :)
W tym tygodniu będe ogarniał właśnie aurorke ciekawe po ile u mnie lata A29 dotychczas nie było nawet blisko.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.