Kodeina - uzależnienie vol.2
Moderator: Opioidy
kody jem przeważnie 240mg no i jedyny efekt taki pozytywny to to ciepełko ale tak poza tym to nic innego nie ma. Jest jakiś tam efekt że mam wyjebane na to co sie wokół mnie dzieje ale to jest minimalne odczucie i nawet na to nie zwracam uwagi. Najgorszy efekt to w chuj chęć na papierosy, praktycznie jeden za drugim choć zauważyłem że faza jest lepsza gdy nie pale niż jak pale
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
19 maja 2020EvilDead pisze: @d33niedPo co wgl wydawać pieniądze żeby brać tak mało czuć ledwo co a potem jeszcze narzekać że słabo było ?? Albo bierzesz te 300-450 i masz bombę albo omijasz tą substancję szerokim łukiem.
kody jem przeważnie 240mg no i jedyny efekt taki pozytywny to to ciepełko ale tak poza tym to nic innego nie ma. Jest jakiś tam efekt że mam wyjebane na to co sie wokół mnie dzieje ale to jest minimalne odczucie i nawet na to nie zwracam uwagi. Najgorszy efekt to w chuj chęć na papierosy, praktycznie jeden za drugim choć zauważyłem że faza jest lepsza gdy nie pale niż jak pale
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiM jak miłość, odcinek 1558: Syn Magdy przedawkuje dopalacze!
..coby nie było, że na Hyperreal nie promuje się kultury, w dodatku w wydaniu krajowym. W 1558 odcinku "M jak miłość" Maciek, syn Magdy, weźmie podejrzane tabletki i przedawkuje! Budzyńska nie wykaże się czujnością i zostawi Maćka w rękach paskudnej dziewczyny... Podejrzana Inka zabawi się niedoświadczonym, za to zakochanym w niej chłopakiem, a Magda nie dopilnuje własnego syna! Dopiero telefon przerażonej Ani (Gabriela Świerczyńska) postawi na nogi państwa Budzyńskich, którzy natychmiast przylecą ratować zaćpanego Maćka."Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
19 maja 2020EvilDead pisze: @d33niedMała ilość, aby coś mocniej poczuć, tzn zależy jeszcze ile ważysz... + wspomniana kaprysność kody i twoich enzymów.
No szlugi to tak, ja na wieczorne grzanie z kodą wypalałem 2 paczki, zajebiście wchodzą i chyba nawet podbijają, tylko że na wyższych dawkach to też prowadzi do dodatkowych mdłości.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
19 maja 2020Mordarg pisze: Po co wgl wydawać pieniądze żeby brać tak mało czuć ledwo co a potem jeszcze narzekać że słabo było ?? Albo bierzesz te 300-450 i masz bombę albo omijasz tą substancję szerokim łukiem.Też mnie to zastanawia. Jak zaczynałem to poniżej 300 się nie opłacało brać. W wątku o uzależnieniu pisali ludzie co już nie wyrabiali na dawkach 1250+.
A tu teraz jakaś taka moda, dawki 150-220, i jejku pomóżcie. Najlepiej odpuście sobie tą kodę, a jak nie to przynajmniej wjebcie się porządnie, bo tego biadolenia się nie da słuchać
Mam wrażenie, ze juz nieco sie wjebałem, trzeba by to teraz odkręcić. Jakies rady jak utrzymujeci abstynencje?
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1992 uczestników Wejdź na czata