Odtruwanie się od opiatów
Moderator: Wszyscy moderatorzy
13 września 2018hammerzeit pisze: Możesz dorzucić jakieś benzo, prega dobrze się z nimi mixuje i to też powinno pozytywnie wpłynąć na skręta.Mixuje, wrzucam 1-2mg klona, ale tylko na noc, bo wtedy ewidentnie widać, że coś brałem plus krzywo chodzę.
Dzisiaj dzień 3, nadal nie czuję jakiejś większej poprawy. Liczę, że jutro jak już będę miał wszystkie stresy za sobą i odpoczywał na wakacjach moje samopoczucie się mocno zmieni.
Swoją drogą strasznie śmieszny detoks, musiałem zacząć odtruwac się od poniedziałku, bo wiedziałem, że w czwartek wieczorem wyjeżdżam, a potem wylatuje.
Doszedłem do momentu, kiedy jednorazowo zarzucilem 800 mg oksy, a nadal nie czułem się zbyt mocno ugrzany, ba o wiele gorzej niż po 40 mg na porządku swojej jazdy %-D.
Jakby tak sobie pomyśleć jakie dawki większość z nas bierze, ilości które bez wątpienia przekręcily by zwykła osobę to aż mam takie smutne refleksje co ja odpierdalam.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Ładni chłopcy, brzydkie zabawy - o kinie, które nie potrafi zerwać ze swoimi narkotykowymi nawykami
W tym tygodniu Timothée Chalamet rozsypuje krystaliczną metamfetaminę w charakterze przynęty na filmowe nagrody. W przyszłym Clint Eastwood będzie przemycał koks w ramach odważnego komentarza do bieżących problemów społecznych. Kiedy kino skończy z nadużywaniem narkotyków?W trosce o środowisko, diler postanowił dostarczać narkotyki w eko-opakowaniach
W ramach wsparcia ruchu #LessWaste pewien diler postanowił zadbać o środowisko. Zamiast pakować narkotyki w foliowe woreczki, zaczął używać wielorazowych pojemników.Też mam nadzieję, że wszystko OK.
Przeniesiono z oddzielnego wątku. misspill
Powód: Przeniesienie całego tematu "mała przerwa w detoxie" z Sytuacji Kryzysowych do Detox: "Odtruwanie się od opiatów".
High-functioning Drug Addict Guideline/Moje życie jako wysokofunkcyjny narkoman
Kliknij TUTAJ, a natychmiastowo poprawisz sobie samoocenę (gwarantuję)
F11.3/F19.1., F84.5, F33.2 ,R45.8 ,Z91.5
Przeniesiono z oddzielnego wątku. misspill
13 września 2018wzn pisze: [...] PS. Polecam na abste clon +trazodon+wysiłek fizyczny i witaminy ,w ekstremalnych przypadkach co jakiś czas bupre z transtecu no i silna wola ze pora zrobić przerwę bo w pracy zaległości.polecamy też oczywiście niezbędny loperamid który - dla nie których - jest porównywalny z suboxonem i metadonem jako zamiennik bezpieczniejszy (no oczywiście nie tak potężny). W tym miksie da się przetrwać. Do tego polecam jeszcze pregabalinę i... poza wysiłkiem fizycznym polecam wsparcie kogoś bliskiego. Serio, pomaga jak niewiadomo co. Nawet spotkania z osobami z NA, AA też są dobre.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Po odtruciu nie ma nic lepszego, niż "wjebać się" np w bieganie - uzależnia prawie tak mocno, jak opiaty, a ma szereg pozytywnych "efektów ubocznych".
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata