Kocham klony
Benzodiazepiny – wątek ogólny v.2
Kocham klony
01 maja 2020Mordarg pisze: Mieliście do czynienia z klonami albo jakimis innymi benzosami z innych krajów?? Ja się wypowiem na podstawie klona i muszę przyznać że nasz Polski TZF jest naprawdę njlepszy i nie mówię tego bo jestem jakimś patriotą wielkim czy cos w ten deseń. Oprócz Polskiego miałem jeszcze Cypryjski, włoski i czeski ( 2 razy Rivotrill tego cypryjskiego nazwy nie pamiętam ) Ale chodzi o wypełniacze jakie tam są poza klonem. Wiem że u nas jest to laktoza i coś tam jeszcze ale dzięki temu tabletki są twarde jak dzielisz je ręcznie to praktycznie zawsze podzielisz idealnie na dwie połówki lub ćwiartki. Wszystkie zagraniczne jakie miałem kiedy dzieliłem je ręcznie w jednej dłoni zostawała mi 1/3 tabletki w drugiej 2/3. Przy dzieleniu nożem potrafiły pękać . Po prostu nie były tak idealnie sprasowane jak nasze. Też zawsze miały krzyże ale co z tego skoro praktycznie nigdy nie udało mi się tego na równe częsci podzielić. Jak byś się uparł to mógł byś tą zagraniczną tabletkę klona zgnieść na proch samymi palcami co jak wiemy w przypadku Polskiego TZF jest niemożliwe no chyba że Pudzian zarzuca po treningu na mięśnie - On by może zgniótł xD I co ciekawe tak jest jak czytacie we wszystkich innych krajach które nie maja ze sobą nic wspólnego bo gdzie czechy a gdzie cypr. Tylko ten nasz jawi się wręcz jako rarytas . Jako taki Xanax przy Afobamie jakby analogicznie odnieść to do alpry. Być może wielu z was jedząc tylko Polski sobie nawet z Tego sprawy nie zdaje dlatego uświadamiam nieświadomych :D Mamy jeden z najlepszych sortów klona w europie. Możemy być dumni jako naród !! :D :D :DPodpisuję się pod tym w 100%, polskie klony to najwyższa klasa. Ładnie się dzielą na równe części i działają jak trzeba. Jedynie mogliby opakowanie zmienić na jakiś szklany słoiczek zamiast tego wielkiego i nieporęcznego pudła, ale to już jest akurat mało istotne. Co ciekawe w Rosji też mają miętówki od Polfy i również je zachwalają, tutaj recenzja jakiegoś gościa który pisze m.in. o wysokiej jakości wykonania tabletek:
https://irecommend.ru/content/opasnyi-n ... -fenazepam
Psychodeliki na receptę
Ludzie używali substancji psychodelicznych w celach leczniczych lub religijnych od tysięcy lat. Obecnie jednak większość krajów na świecie zakazuje stosowania psychodelików. W Stanach Zjednoczonych LSD i psylocybina są zaklasyfikowane jako narkotyki, które "nie mają żadnego zastosowania medycznego".Niemieccy celnicy przechwycili metamfetaminę ukrytą w orzechach z Laosu
Ponad 3,5 kg czystej metamfetaminy znaleźli celnicy na lotnisku w Lipsku, w czasie kontroli paczki z orzechami, które wysłano z Laosu do Izraela. Narkotyk był ukryty pomiędzy sklejonymi łupinami. Kolejne dziewięć kilogramów „mety”, ukryte było w paczkach zawierających, oficjalnie mleko w proszku.Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Na czacie siedzi 1992 uczestników Wejdź na czata