Podejście młodego pokolenia do narkotyków
Moderator: Wszyscy moderatorzy
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Potrzebne nowe źródła.
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Unia chce traktować produkty z CBD jak żywność, nie jak narkotyki
Po kilku miesiącach przerwy Komisja Europejska wznowiła prace nad zaklasyfikowaniem produktów zawierających kannabidiol (CBD) jako „nowej żywności” a nie – jak dotychczas zapowiadano – środków odurzających.Uwaga! Użytkownik VERBALHOLOGRAM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Dzisiaj większość się taka stała, ale dużą większość trzyma się sztywniotko i jakoś prowadzi to życie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Szanuje takich ludzi, że się ktoś wyszalał w swoim czasie, ale jak chcesz już założyć rodzinę, to jest to dojrzała decyzja i tak być powinno. Potem spodziewasz się dziecka, wiesz że dorosłeś do tej roli i skupiasz się już na swojej rodzinie, a znam w chuj takich łbów, przypadkowo zalewa jakąś małolatkę, zakochaną i głupią w chuj, zapierdala na budowie co 3 dzień, i ciągle faza, bo dniówki płacone, a te młode Mamuśki mijasz gdzieś nieraz, same z wózkami chyba że babcia pomoże. Porażka, taki schemat widuje zbyt często, nóż sie kurwa otwiera..
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Ty kurwa faktycznie, kompletnie o tym zapomniałem, a to kolejny argument na zjebanie umysłowe niektórych ludzi, żyjących w patologii, tej mentalnej. No ale mieć, a nie mieć 500zł, za każdego? Chuj, że wszystkie obsrane po osiedlu same biegają, jak tobie właśnie lajtowo wpadło przykładowo, 3 koła, a jeszcze dodaj te wszystkie zasiłki, zapomogi, chujemuje bo im się należy i chuj. Nie jeden, ma polewkę w chuj z normalnych ludzi. A ty do roboty zapierdalasz, cały miesiąc, na 6 rano, za śmieszne 2400zł? Hehe, ale frajer.
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata