Odtruwanie się od opiatów by DexPL ... a także wasze doświdczenia związne z wychodzeniem z uzależnienia.
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiNajważniejsze badania nad konopiami w 2020 roku [Część 1]
Wraz z początkiem 2020 roku, przez pandemię świat wyglądał jakby się zatrzymał. Jednak badania naukowe nad konopiami, choć nieco utrudnione, w 2020 roku wciąż były prowadzone. I chociaż liczba publikacji związanych z konopiami była znacznie mniejsza w porównaniu do lat poprzednich, to naukowcy wciąż odkrywali kolejne tajemnice tej fascynującej rośliny.Proste że CT i tyle.
@TimToMit
Wiesz co - jesli nie chcesz dostać skręta i probujesz zmniejszać dawki to regula jest taka - codziennie ucinasz 10% dawki. Zeby nic nie poczuc powinieneś parę dni jeszcze lekko zmniejszyć.
A u mnie calkiem niezle ida te przerwy choc ciagle biorę.
Udalo mi się ograniczyć ćpanie i nie biorę codziennie, to już duża zmiana. Nawet doszlo do tego, ze dzien w ktorym nie biorę czuję się świetnie, mam humor, mogę robic normalne czynnosci i wręcz nie myslę o opio!
Jednak te przerwy są ciągle za krotkie i ciągle czuję minimalne pozostalości skręta. Sprobuję dorzucac po 6-8h do kazdej przerwy. Na raty, ale idzie nawet dobrze.
Scalono/wildwolf
Coraz lepiej na trzezwo, skręta zero, ciśnień brak. Od swiąt tylko jedna wpadka, ze wziąłem dzien po dniu.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Na czacie siedzi 1940 uczestników Wejdź na czata