Odtruwanie się od opiatów by DexPL ... a także wasze doświdczenia związne z wychodzeniem z uzależnienia.
Moderator: Wszyscy moderatorzy
https://www.youtube.com/watch?v=Kbj2Zss-5GY
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Islandia: Jak powstrzymać nastolatki przed piciem i paleniem?
Islandia osiągnęła coś, co byłoby marzeniem wielu krajów na świecie. Nie tylko ma wysoką jakość życia w niemal każdym sensie, ale także rozwiązała poważne problemy związane z nastolatkami. Na przykład zdołała powstrzymać picie alkoholu i palenie wśród młodzieży.wczoraj hospitalizacja z uwagi na kompletnie zatrzymany metabolizm.
odstawka kompletna, po około dwóch miesiącach nieprzerwanego ciągu rozpoczętego kodą, potem tramal, oxy i tak kończąc na chorych dawkach morfiny.
serce tłucze, klasycznie wodospad potu i sraki.
cóż, decyzja o cold turkey zapadła z uwagi na to w jakim stanie jest mój układ pokarmowy oraz pęcherz, cewnikowanie przy nadwrażliwości na ból po odstawce było najgorszym piekłem jakie jestem w stanie sobie wyobrazić %D
poprzedni skręt niczego mnie nie nauczył, ale teraz pokuta jest sroga. pozdrawiam, trzymajcie się tam w tych ciągach.
♬ zaproś mnie więc do obozu, nawet pomimo mrozu...♫
Podsumowując;substancja jest jak najbardziej aktywna i do polecenia,ale jej działanie zależy od sposobu podania,dawek,i tolerki.
swoją drogą dziś też jakieś 5 godzin na SORze, kolejny cewnik bez znieczulenia i wypis do domu mimo podejrzenia ciężkiego zapalenia nerek. kocham polską służbę zdrowia.
chociaż może nie pasuje tak mówić, sporo winy jest po mojej stronie.
jeszcze w wakacje po ciężkiej robocie kodeina przenosiła mnie w chmurki a dzisiaj wyję z bólu w szpitalach.
kolejny post z cyklu "nie bierzcie opio bo sobie zaszkodzicie i to bardzo" xD
♬ zaproś mnie więc do obozu, nawet pomimo mrozu...♫
Po pierwsze, dopasuj to z czasem, żebyś efekty odstawienia mógł jeszcze trochę przetrzymać. Trzeba się pozbyć jak najwięcej helu z organizmu, jak już nie wytrzymujesz zaczynasz następna porcje, mniejszą od poprzedniej. Ja schodziłem czasami do 0,2 na 24 h, skręt zdążył łapać ale do zniesienia.
Zwykle mi starcza takie 0,4 na 24h choć czasami jaram jak opętany.
*Reality is for people who can't handle drugs.
Po DHC jest to o wiele, wiele trudniejsze. Chyba nie ma takiej opcji, skręt bliższy mocniejszym opiatom. Jedzenie, sprzątanie to nie lada wyczyn
CBD lekko łagodzi objawy
Przeciw życiu, przeciw światu.
Na czacie siedzi 1954 uczestników Wejdź na czata