02 grudnia 2020PsychoDMT pisze: Aleś wulgarny Marcinku, może teraz dla odmiany ty użyjesz swojego "muzgu" i przemyślisz jedną kwestię. Zanim odbierzemy paczkę za pobraniem musimy za nią zapłacić, po prostu, kurier nie pozwoli nam otworzyć paczki bez płatności bo on za nią odpowiada, i jeśli my ją otworzymy i coś będzie nie tak, a on nie dostanie pieniędzy to on za to odpowiada. To taka pierwsza rzecz.nie chcę się w waszą kłótnie wtrącać ale jak bierzesz pocztą i weźmiesz opcję sprawdzenie zawartości to jak najbardziej masz wtedy możliwość sprawdzenia co jest w środku potem potpisujesz papier że się zgadza i dopiero wtedy płaccisz ale tylko wtedy jak weźmiesz tą specjalną opcję w żadnym innym wypadku. Tak wgl to to o piszesz jest smieszne , jakby tak było nie był bym ćpunem - przez 8 lat biorę opio i benzo za pobraniem ze sprawdzeniem i jest git a ty takie rzeczy piszesz ze niemozliwe itd lol - wszystko jest mozliwe jak wiesz jak to zrobić. jak bierzesz za pobraniem blister czegoś co wiesz jak wygląda nie ma mozliwości żeby ktoś cie wyrąbał. Są oczywiscie preocedery podrabiania leków ale jak pisze 8 lat zamawiam i nigdy mi się nie zdarzyło trafic na coś takiego. Ale generalnie jeśli więcej ludzi myśli tak jak ty to bardzo dobrze tak powinno zostać ;)
Po drugie, nie ma czegoś takiego jak otworzenie paczki, powiedzenie do kuriera "sorry nie zgadza się" a ten bez pytania odchodzi, co to to nie. Ciąg wygląda w sposób następujący, najpierw płacimy, potem otwieramy paczkę w obecności kuriera, jeśli coś jest nie tak, razem z kurierem spisujemy protokół. I mając protokół dopiero możemy składać reklamację. Podobny proces jak z uszkodzoną zawartością paczki (przechodziłem oba). I teraz wyobraź sobie za pomocą swojego potężnego mózgu że wpisujesz do protokołu że zamawiałeś majkę/oxy/fenta a dostałeś apap albo karmę dla kota. Kupno leków na receptę jest nielegalne, nie wiem jakie kary za to grożą ale legalne to nie jest. I dlatego jest tak dużo wyjebek, bo oszuści wiedzą że "nieco" ciężej idzie się na policję zgłosić oszustwo gdy chciało się nielegalnie kupić leki na receptę. Tak więc przesyłka za pobraniem i sprawdzeniem zawartości daje ci gówno nie bezpieczeństwo, jeśli ktoś będzie chciał cię oszukać to i tak znajdzie na to sposób.
02 grudnia 2020Marcins96 pisze:A Ty kolego wyluzuj niech ciemniaki pozostaną w niewiedzy po co mają nam się w biznes wpier**** pomyśl że taka typiara zaczyna brać od twojego kolesia . Nakrywaja ja psy od razu mowi od kogo bierze bo mysli ze to internet i jej nie dojadą i po danych z kompa dochodza do naszego typa . Po co nam to ?? Ja w sumie przed chwilą sam napisałem jak jest ale już nigdy więcej bo po co o tym mówić ? :) Kto wie ten wie01 grudnia 2020TheAgz pisze: @Marcins96 Sama myślałam nad kupnem majki z jakiejś zwykłej strony typu Top ogłoszenia (zresztą nawet pisałam do Ciebie w tej sprawie i Twój post sprawił ze zaczelam sie zastanawiać). Jednak wydawało mi się to za proste i na szczęście kolega znacznie bardziej doświadczony w temacie odradził zdecydowanie, 95% tych ogłoszeń jest fejkiem. Także musiałeś mieć szczęście, że trafiłeś akurat na prawdziwe i się nie naciąłeś (albo po prostu chcesz by inni się nacinali :p).Ty jesteś kurwa albo półdebilem, albo udajesz. Zamiast słuchać dla świadczonych kolegow, to użyj swojego mózgu jeśli go masz i zastanów się jak ktoś może Cię oszukać jeśli proponuję ogłoszenie ze sprawdzeniem zawartosci
Druga sprawa 750 mg kody wydaje mi się za dużą ilością, zwłaszcza jeśli kogoś zadowala chociaż w pewnym stopniu 16 tabletek. Wiem, że Ty brałeś ilości kody z kosmosu, ale tak czy inaczej pojawiały się opinie, że powyżej jakiejś tam ilości nawet nie ma sensu brać, bo się nie zmetabolizuje tyle ile trzeba
A tak ogólnie piszesz wszędzie (wyolbrzymienie - w wielu miejscach) (jak wszyscy zdazyli zauważyć) że skończyłeś z tym, czujesz sie wspaniale, nie zamierzasz już brać. Ktoś już Ci napisał, że nie radzi siedziec cały caas na forum skoro serio traktujesz te odstawkę. Napisałeś, że będziesz siedziec bo jest tu mnostwo wartosciowych info dot. Odstawki i nie tylko. Spoko, tylko że udzielasz się głównie w wątkach związanych z ćpaniem a nie odstawianiem
Osobiście "szanownego pana wyzwolonego" Marcina nie darzę zaufaniem
Przychodzi kurier, otwierasz Paszke i sprawdzasz sama czy masz tam Majkę, czy nie a jak nie to nie płacisz tępa dzido. Ja pierdole jak w taki sposob ktoś może Cię wyjebać bo nie rozumiem?
W dziale zdrowie napisałem ostatnio najwięcej postów i korzystam głównie z tego działu, wiec o czym pierdolisz?