Kodeina - wątek ogólny vol. III
Moderator: Opioidy
Alfaosobnik
Narkotyki w przedwojennej Warszawie. Ile kosztowały i kto je zażywał?
Działkę kokainy można było dużo kupić taniej niż butelkę wódki. I kupowano. Ćpali przestępcy, ale też lekarze i urzędnicy państwowi. „Kokainistki rekrutują się przeważnie z najgorszych szumowin, morfinistki już z nieco lepszych sfer” – mówił szczerze przedwojenny diler. I nie krył nawet, ilu w Warszawie jest narkomanów.Podejrzane pakunki na francuskich plażach. Nielegalne, niebezpieczne i warte miliony euro
Na plaże w południowo-zachodniej Francji od kilku tygodni morze wyrzucało podejrzane pakunki. Okazało się, że zawierają przeważnie "czystą kokainę". Kilka plaż zostało zamkniętych.Jaylin pisze:No ja tez znam to wkurwienie, ale mnie bardziej na skrecie dopada niz na zejściu kody. Bardziej sie wkurwiam, jak w ogóle nie zadziala, co niestety sie zdarza, bo nasza ukochana kodeina to kapryśna suka jest.
Hm, chciałabym rozumieć uzależnienie... Od kilku lat (7) używam kodeiny. Od zawsze (tj ostatnie dwa lata) biorę co drugi dzień 720mg (to zmienna, akurat odniesiona do ostatnich miesięcy) , a ostatnio przez ponad tydzień 150mg,każdego dnia. Czy jakiś skręt ma szansę wystąpić?
"Z przemodlenia, z przeomdlenia senny,
w parku płakałem szeptanymi słowy."
03 grudnia 2019ueafa pisze: DXM na wzmocnienie, jak najlepiej? Dzień przed czy kilka godzin przed?U mnie dobrze działa 60mg półtora godziny przed (jeśli chcesz wzmocnić). Ja jeszcze razem z grepfrutem jem. Nie wiem czy coś to pomaga ale tlumacze sobie że skoro wzmacnia DXM to wzmacnia tez te podbijanie
Na czacie siedzi 138 uczestników Wejdź na czata