Benzodiazepiny + Stymulanty
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
this is not happy is here
Narkotyki w przedwojennej Warszawie. Ile kosztowały i kto je zażywał?
Działkę kokainy można było dużo kupić taniej niż butelkę wódki. I kupowano. Ćpali przestępcy, ale też lekarze i urzędnicy państwowi. „Kokainistki rekrutują się przeważnie z najgorszych szumowin, morfinistki już z nieco lepszych sfer” – mówił szczerze przedwojenny diler. I nie krył nawet, ilu w Warszawie jest narkomanów.Coraz mniej uczniów korzysta z dopalaczy. Mimo to zatruć wciąż jest dużo
Coraz mniej uczniów w Polsce sięga po dopalacze. Z takich substancji psychoaktywnych korzysta jeden na stu nastolatków - wynika z najnowszych danych Krajowego Biura do spraw Przeciwdziałania Narkomanii.Ale nie mogę powiedzieć, ile. Do zwyklej amfetaminy potrzebowałem nawet 6 mg.
What's new in Baltimore?
"And this desert turns to an ocean over me"
Swego czasu 885 balował ćpając alfę i żarł garściami do tego.
Tu bardziej chodzi o zniwelowania niepożądanych skutków działania stymulantu, a nie jakieś wzmocnienie, bądź osłabienie działania.
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
A drugi mix, feta+baklofen, jak macie taką możliwość to polecam ten mix, baklofen też działa tutaj już w mniejszych dawkach niż bez fety ale ten stan to jeden z lepszych mixów dragsów jakie miałem przyjemność poznać.
Które benzo nadaje się na podkład pod coco?
rolki , Bromazepam? Będzie ok w celu niwelowania uczucia „spięcia” podczas fazy?
Na zejście już stosowałem i każde się sprawdza natomiast mysle czy jest sens wrzucić podczas albo przed żeby uzyskać „trzeźwiejszy” stan.
Słyszałem ze na zachodzie takie połączenie jest popularne.
Moja tolerancja nie jest duża bo 6 mg bromka czy 10 mg diazepamu mi starcza (precyzyjniej to taka dawka niestety lece już jakiś czas, a żeby było dobrze to trzeba pewnie ze 3 razy więcej)
alpry i clonow nie chce i nie używam.
18 listopada 2019misiek010101 pisze: rolki , Bromazepam? Będzie ok w celu niwelowania uczucia „spięcia” podczas fazy?Jeśli chodzi o napięcie mięśni czy przesadne naspeedowanie, to rolki mają bardziej wyraźne działanie miorelaksacyjne, za to jeśli chodzi o uspokojenie i likwidowanie nerwówki - Bromazepam działa nieco silniej, trochę mniej niż 2x silniejszy od rolek wg przeliczników. Jednak powtarzam - mimo wszystko odradzam łączenie benzo ze stimami, ale zrobisz jak zechcesz.
Scena teatralna — na niej potwory sztuczne. Ohydny świnio ryj w zielonej konfederatce z piórkiem.
Ostatnio mnie trochę nie ma, przepraszam. W miarę możliwości staram się odpisywać na PW.
Na czacie siedzi 154 uczestników Wejdź na czata