Opisujmy ogółem wszystko na temat różnych środków dopingujących i wspomagających.
Własne doświadczenia, spostrzeżenia, pomysły na cykle, porady itd...
Wiem, że istnieją fora o takiej tematyce, ale za dużo tam mądrali i pseudo ekspertów. Może to zabrzmi abstrakcyjnie, ale bardziej ufam fachowcom na ćpuńskim forum
Zaczne ja...
Od dwóch tygodni po niemal dwu miesięcznej przerwie stosuje codziennie octan megestrolu w postaci megace i jak poprzednie efekty są piorunujące (13kg w góre), ale że najbardziej spuchła gęba, brzuch i dupa hehe zamierzam powrócić na siłownie nadrobić straty jakie przyniosła metamfetamina i spalić brzuszek...
Mam w domu boldenon i na pewno go wykorzystam (myśle o dawkach 500mg/tydzień), ale chce do tego wcisnąć anadrol i testosteron enanthant.
Jak by ktoś kompetentny widział mój niżej opisany sposób na rozpracowanie tego?
Boldenon 500mg/tydz - ~15 tygodni
Anadrol 100mg dziennie w 3, 4 i 5'ym tygodniu
Testosteron Enan. 300mg co 5 dni. Zaczynając na koniec anapolonu i brać go do końca z boldem...
Wszelkie sugestie mile widziane
2 Lata temu zjadlem 100szt metanabolu 10mg i 20 zastrzyków propionatu testa może ma to jakieś znaczenie...
Robiłem już kiedyś małe rozeznanie i zainteresował mnie metanabol, szczególnie w kontekście depresji po odstawieniu dragów i tej ogólnej "niemocy pierdolonej". Najbardziej interesuje mnie część psychiczna, zrobienie się bardziej pewnym siebie. Przypakowanie traktowałbym jako efekt uboczny, chociaż nie powiem, nie zaszkodziłoby mi nabranie masy :-p
Powiedz mi, jak samopoczucie po mecie?
Odżywianie to podstawa. Ryż, kurczak, orzechy, makaron może być to już znajdziesz dokładniej w necie.
Myśle żebyś najpierw zaczął sobie spokojnie od metanabolu. Tylko że teraz już nie ma tak dobrego jak był kiedyś ruski z firmy "Reaktor". To był mega sprzęt. Pięknie szło po tym wszystko. Naprawdę się rosło, apetyt świetny i małe spadki. Jak zrobiłeś 10kg na kuracji to spadło tylko 2kg w dół a czasem mniej. Grunt żebyś nie szedł w tłuszcz tylko żeby to była masa mięśniowa.
Zajrzyj na forum tam gdzie wypowiadają się ludzie co stosują anaboliki. Na bank znajdziesz rozpiskę kuracji ze środków które posiadasz.
Życzę przyrostów.
Do kolegi wyżej:
Samopoczucie przy stosowaniu metanabolu - świetne. Bzdura że agresja jakaś mega jest. Wszystko zależy od usposobienia i charakteru człowieka.
Tak samo nigdy nie bylem tak zniszczony jak po cyklu sterydowym
Od razu podskoczy pewnosc siebie (testosteron , dopamina ) a nastepnie bym sie pchal w sterydy
Ale i tak propionat testosteronu bije go na głowe... Naładowanie energią, motywacją i wspomnianą pewnością siebie przechodzi ludzkie pojęcie.... A libido jak podkręcone mrrr :-D
Co do jedzenia to po megace nie wiem czy dorodny koń tyle wpierdoli hehe....
Ja np dzisiaj jestem po jajecznicy z 10szt, Dwóch puszkach tuńczyka z bułkami, 0,5 kg ryżu z całym kurczakiem gotowanym i czekam na schabowe niecierpliwie :-D Żołądek boli troche, ale nadal chce sie żreć...
Zalek33 pisze:Wpierw po dragach to bym obniżył sobie prolaktyne do zera przez np Bromokryptyne
Od razu podskoczy pewnosc siebie (testosteron , dopamina ) a nastepnie bym sie pchal w sterydy
SFD, KFD?
U zdrowego mężczyzny wystarczy zdrowy tryb życia i aktywność fizyczna. Bromokryptyna ma więcej efektów ubocznych niż pozytywnych.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
To był tylko przykład ze substancją , chodziło bardziej o rozsadek by wpierw obniżyć prolaktynę. Która powoduje ze jesteś ciotowaty a później brać sterydy
Opisywane efekty są co najmniej zachęcające...
Marihuana jest w Polsce legalna. Ale tylko dla bogatych
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami
Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.