10 kwietnia 2020pawoleh666 pisze:Czyli jednak nie był to sam Clonazolam po tym co napisałeś tylko mix (albo jakoś źle cię zrozumiałem lol). W mixach jak wiadomo jeszcze bardziej ucina nam dostęp do myślenia. A tak btw. Sam DXM plus jakiekolwiek mocniejsze apteczne benzo w nawet małej dawce potrafi sprawić, że okurwiamy chore akcje jak powyżej ziomek.
Aha, pisze to po najbardzuej pojebanej fazie tego kwartału ne licząc sylwestra i opisanej wyzej akcji, po mixie amph, dxm i zolpidem. ale umiram w chuj, przez ostatnie 4h (tak, w srodku nocy) biegalem po polach i lesie. I piszac to, wlasnie wpierdalam tabletke klonazolamu. Ciekawr jak tym razem ta przygoda sie skonczy.
Klonazolam (RC) - wątek ogólny
Moderator: GABA
xxxzzzxxx pisze: Rogala można sobie zbyt głęboko wsadzić w dupe.
Czy jesteś taki podły czy uderzyłbyś kobietę?
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Dostał podejrzanego sms-a i zadzwonił na policję. Zapomniał, że uprawia marihuanę
Kryminalni z Kędzierzyna-Koźla zatrzymali mężczyznę podejrzanego o uprawę narkotyków. 32-latek hodował konopie indyjskie w mieszkaniu. Został mu już przedstawiony zarzut. Grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Jednak nie obeszło się bez przypałów. Znów muszę szukać pracy.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Z tym brakiem krzywych akcji po klonazolamie to bym się tak daleko nie posuwał - ja raz prawie kogoś zamordowałem:)
xxxzzzxxx pisze: Rogala można sobie zbyt głęboko wsadzić w dupe.
Czy jesteś taki podły czy uderzyłbyś kobietę?
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
22 czerwca 2020polymerase pisze: Tak 40%, a proporcja wedle uznania.Czyli mogę do tego 0.5 litra dolać kolejne pół litra wody? Bo chcę, żeby 1ml = 1mg klonazolamu. A może zalać 1000 mg clona 0.5 l wódki, odczekać aż się rozpuści i wtedy dolać wody?
albo odmierz sobie pół grama klona i daj to do 0,5 litra wódki, a pół g klona sobie schowaj w dobrze zapakowanej formie na kiedyś.
'CARBON BASED LIFEFORMS'
Na czacie siedzi 1933 uczestników Wejdź na czata