Swoja droga az sam sie zastanawiam dlaczego ludzie ktorzy sa wjebani w opioidy tj. heroina nie zastosuja np. carfentanylu do tego celu lub kosmicznej dawki helupy...
Substancje odurzające a samobójstwa
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Swoja droga az sam sie zastanawiam dlaczego ludzie ktorzy sa wjebani w opioidy tj. heroina nie zastosuja np. carfentanylu do tego celu lub kosmicznej dawki helupy...
Pax narca: Meksyk o krok od legalizacji marihuany. Jak sytuacja wygląda w Europie?
Meksyk już niedługo może stać się trzecim krajem na świecie, w którym rekreacyjny użytek marihuany będzie legalny. Grupę tę uzupełniają kolejne amerykańskie stany, chociaż prawo federalne USA nadal tego zabrania. Europa skupia się na dekryminalizacji, czyli zmniejszaniu wymiaru kary za posiadanie substancji uznawanej za nielegalną. W Polsce nad pakietem ustaw w tej sprawie pracuje grupa parlamentarna.Max Cegielski opowiedział o przeszłości z narkotykami. "Byłem wrakiem"
Max Cegielski to człowiek wielu pasji – pisarz, dziennikarz, podróżnik. W swoim ostatnim wywiadzie szczerze opowiedział o trudnej przeszłości, która zdominowana była przez uzależnienie od narkotyków, w tym od heroiny.Jeśli do mnie piszesz używaj opcji "Mention". Inaczej mogę w ogóle nie odpisać.
Jeżu jak ja lubię
Jak ja bardzo lubię
Chyba tak nie umie lubić nikt
Lubię się zaszywać
Lubię nadużywać
Szukam wciąż okazji
I je mam
I pięknie jest
Nieskromnie bardzo jest...gdzieś Ty to przeczytał?
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Na czacie siedzi 2261 uczestników Wejdź na czata