Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
XYZ101010
  • / / 0
143 na 85 i tetno 116
  • 69 / 18 / 0
Te wartości wcale nie są aż takie tragiczne jak mogłoby się wydawać a jak sie na nie nakręcasz to będzie tylko gorzej. Jeśli to cie pocieszy czasem miałam tętno dochodzące do 190 w spoczynku po przegince z metylofenidatem, tak jak mówił vetulani, zjedz coś słodkiego, pij wode i odpoczywaj po czasie przejdzie samo, z mojej strony mogę polecić kubek gorącego mleka, na mnie dziala troche wyciszająco.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 73 / 11 / 0
Musisz to przeczekać i robić to co pisali wyżej, ponadto powiem ci że sam się dodatkowo nakręcasz, musisz się uspokoić i nic ci nie vedzie. Następnym razem jeśli cokolwiek byś robił z metylofenidatem czy czymkolwiek innym najpierw przeczytaj coś o owej substancji, zweryfikuj dawki i dopiero wtedy przyjmuj. Ewentualnie możesz wziąć diazepam żeby uspokoić się psychicznie (jeśli masz).
XYZ101010
  • / / 0
Panowie kurwa jest 16 50 a ja mam tętno 110-125, a ciśnienie gorne 110-120 i dół ciągle ~90, boje sie kurwa że coś mi sie stanie, minęło tyle czasu a ja nadal nie jestem w normalności, dodatkowo chyba boli mnie kurwa serce ? Czy uciska nie wiem kurwa, szyja albo gardło też mnie boli jezu boje sie
  • 69 / 18 / 0
Na 99% jestem pewna że to poprostu bóle nerwicowe bo cały czas skupiasz na tym swoją uwage i przez to robi się spirala paranoi że coś ci sie dzieje stąd te bóle etc. Ciśnienie jest jak najbardziej dobre, wręcz książkowe, tętno delikatnie podwyższone ale nie na tyle by panikować aż tak, zwłaszcza po stymulantach lekka tachykardia na poziomie 110-120 jest normą. Możesz wziąć magnez z potasem jak masz i przestań się tak nerwicować bo to nie są parametry zagrażające życiu. Jeśli mimo to czujesz się źle i nie dasz rady sie wyluzować to idź na pogotowie może ci dadzą jakiś diazepam na uspokojenie czy coś, chociaż na moje oko nie ma co siać paniki.
XYZ101010
  • / / 0
Usiadłem na leżaku i świeże powietrze.... jak nie myśle to jakby mnie te serce nie bolało, ale czuje kurwa że tętno spoczynkowe jest za wysokie, a jak mi nagle stanie serce ? Może tak sie stać ?
  • 557 / 200 / 0
Stanąć nie stanie, ale jak się będziesz nadal nakręcał to zarówno ciśnienie jak i tętno pójdą w górę.
  • 69 / 18 / 0
Nie stanie się tak, widzisz że jak o tym nie myślisz to ustępuje, wkręcasz sobie lewą banie i przez to pogarszasz sytuacje a im dalej w las tym ciemniej jeśli zrobi ci sie spirala paranoi w głowie to oddziałuje to na serce ze względu na stres i przez to jeszcze bardziej zaczyna kołatać. Nic ci nie będzie tylko przestań panikować i się na tym skupiać bo sam sobie stwarzasz teraz problem swoim panikowaniem, parametry masz jak najbardziej dobre biorąc pod uwagę zażycie stymulantów
XYZ101010
  • / / 0
A mogło sie uszkodzić? Staram sie kurwa nie myśleć jezuuuu.... czemu te jebane tętno nie schodzi tyle czasu
  • 69 / 18 / 0
Takie tętno ludzie mają przy szybkim spacerze, przestań panikować nic ci nie bedzie i nic sie nie uszkodziło bo teraz sam sobie robisz problem zamiast sie ogarnąć i nie nerwicować
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.