Problemy użytkowników z kontami
Moderator: Admin minor
Gdy próbuję wysłać email aktywacyjny, lub przypomnieć hasło, po wpisaniu nazwy użytkownika i adresu email, wyskakuje:
Nie można znaleźć podanego adresu e-mail/nazwy użytkownika.
Tożsamość możecie potwierdzić pisząc na email powiazany z kontem (punktgbl@protonmail.com) lub nowy, którego aktualnie używam do ogarniania zamówień (punktgbl-nowy@protonmail.com) :)
Dzięki
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Na słowa marihuana mało kto dziś krzyczy ,,narkotyk!”- wywiad z Jarosławem Stadnikiem
O marihuanie, jej wadach, zaletach, burzliwej drodze, którą przeszła, i nieśmiało o sobie samym opowiada Jarosław Stadnik – popularyzator medycznej marihuany, aktywista, właściciel firmy BioHemp oraz GlinoDom, dziennikarz piszący dla portalu Medyczna Marihuana i konopie.info, prezes zarządu stowarzyszenia ekologiczno-kulturalnego Freedom.Nerwuseq pisze: Prosiłbym administratora Forum odblokowanie mojego kontaZałatwione.
„I am someone who places great value on the detail. That was always the case, even in my days as a racing driver.“
~Niki Lauda
Masz zastrzeżenia do jakości mojej pracy? Skorzystaj → https://hyperreal.at/wystaw-ocene
Możesz też spróbować logować się przez funkcje o ograniczonym dostępie, np. Panel moderatora – wtedy pełna strona logowania się pojawia.
„I am someone who places great value on the detail. That was always the case, even in my days as a racing driver.“
~Niki Lauda
Masz zastrzeżenia do jakości mojej pracy? Skorzystaj → https://hyperreal.at/wystaw-ocene
Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata