Co powiedzieć lekarzowi
Moderator: Opioidy
Re: Co powiedzieć lekarzowi
Co mogę powiedzieć zeby mi zmienili leki, jakie ich minusy? Biorę:
Plastry melodyn 70
DHC 90
Bunondol 0,2
Bunondola zużyłem całego, był lekiem w razie bólu przebijającego ale nie działał nie ważne ile bym go nie zjadł...
Plastry czy transtec czy melodyn mi się odklejają caly czas i po plastrze mam takie chrosty na ciele.
Co jeszcze mógłbym powiedziec zeby mi te leki zmienili? Oczywiście tylko nie na tramadol bo po nim się źle czułem
Gdybym ja się miał stosować do tego co w PLB mi doktorka powiedziała dzisiaj bym chyba miał wrzody na żołądku ze stosowania ketonalu.
Na szczęście mieszkam w GOPie i u nas jest mnóstwo przychodni. Poszedłem gdzie indziej i dostałem oxy po tym jak powiedziałem, że trampek to już dla mnie za mało po 10 latach jego stosowania. Tam otrzymałem fachową poradę. Także z mojej strony - zmień lekarza!
Łodzie podwodne do przemytu narkotyków made in Europe
W Europie coraz bardziej pożądanym staje się rozpoczęcie dyskusji nad przygotowaniem zróżnicowanych służb do walki z przemytnikami narkotyków wykorzystującymi jednostki morskie o dużym zanurzeniu i przez ten profil na wodzie będącymi trudniejszymi do wykrycia. Technologie postrzegane jako zarezerwowane dla karteli z obu Ameryk zostały bowiem wyłapane w Hiszpanii już w 2019 roku. Teraz dowiedzieliśmy się, że na Półwyspie Iberyjskim zarekwirowano pierwszą jednostkę tego typu wybudowaną w pełni już w Europie. Swoista "podwodna" wojna z narkotykami staje się czymś, co za chwilę może być problemem nie tylko dla Hiszpanów i Portugalczyków, ale też chociażby państw basenu Morza Śródziemnego.Narkotyki ukryte w świecach. Były olimpijczyk aresztowany
Były australijski pływak Scott Miller we wtorek został zatrzymany przez organy ścigania pod zarzutem prowadzenia organizacji przestępczej. W wyniku policyjnego nalotu w jego domu znaleziono znaczne ilości narkotyków.Re: Co powiedzieć lekarzowi
Celowalbym w lekarzy między 45-60.
Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"
08 kwietnia 2021Retrowirus pisze: Niestety często ta zdegenerowana grupa zawodowa traktuje pacjenta jak idiotę i ignoruje przekaz z jego strony. Dlatego jestem zdania że trzeba chodzić i zmieniać jak obecny lekarz prowadzący jest ciężki we współpracyDokładnie, ja dopiero za szótym razem trafiłem na normalną i empatyczną psychiatrę, jak już byłem wjebany 2 lata w benzo, z czym mi bardzo pomogła i już parę lat współpracujemy.
REALITY IS A HOAX
Na czacie siedzi 2257 uczestników Wejdź na czata