Ps raz mozliwe ze w dopalaczu maczanki mialem odrobine tak to w zyciu raczej nie bralem. Chwala Bogu niech beda dzieki.
Heroina ( Brown Sugar ) FAQ
Moderator: Opioidy
Ps raz mozliwe ze w dopalaczu maczanki mialem odrobine tak to w zyciu raczej nie bralem. Chwala Bogu niech beda dzieki.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
Serdeczne wypierdalaj Panu.
Zibex pisze:Zadaję jeszcze troszkę, kilka durnych, śmiesznych pytań
A co to jest za substancja, ja mówię, mordo nie tykaj
On, że mnie tu zwija - ja się śmieje, gaśnie światło
Bo, gdy ktoś mówi o zwijce, to jest hasło nad przepaścią
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Żużel. Brak możliwości przebadania zawodnika na obecność narkotyków przed meczem
Podczas jednego ze spotkań próbował cztery razy wsypać łyżeczką cukier do szklanki i nie potrafił do niej trafić. Nie wiem, czy był pijany, czy pod wpływem jakichś środków odurzających. Po wyjściu Artura Mroczki z toalety członkowie naszego teamu wyczuli wyraźny zapach marihuany...05 września 2020KarmiKlasik pisze: W sensie, chcę sobie trochę poćpać. A nie wyjebać kalosze przy pierwszym strzale, nie udawaj głupio mądrego.Wiem o co ci chodzi ale wyglądało to dość absurdalnie w wątku o helu xD
Kiedys lubilem palic niestety teraz smak mnie odtraca.
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 2115 uczestników Wejdź na czata