Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio nawet dwa razy jak piłem ayahuasce, to nie działała, ale miałem powidoki takie jak na benzie Oo napewno nie jest to placebo bo wtedy nawet do głowy by mi jakiekolwiek przewidoki nie przyszły (akurat one skończyły się 10 miesięcy temu równo schodząc fazą).
Nie dziw się że ciśnienie Ci skacze, mi matka ostatnio mierzyła ciśnienie jak byłem na DXM to się załamała Musisz przeczekać. Jak za jakiś miesiąc dwa nie wróci wszytko do normy to dopiero możesz się martwić. Sam znam przypadki utrzymywania się powidoków przez prawie 14 miesięcy.
Chuja minie, znając życie jeszcze je poprawie.
btw. nie przeszkadza mi ono w niczym, także ktoś kiedyś napisał tutaj coś mądrego, co do powidoków:
"co komu zaszkodzi jedna mała smuga raz na jakiś czas na tym smutnym jak dupa świecie?"
I jak to ja zawsze mówię: Darmowa mini faza przez dłuższy okres też nie zaszkodzi :)
Nie masz co się oczyszczać. Zresztą ja nawet nie znam żadnego sposobu żeby się tego pozbyć.
mi matka ostatnio mierzyła ciśnienie jak byłem na dxm to się załamała
A tak wracając do tematu - ćpacie gówno, to się nie dziwcie. Tyle substancji jest, można wybierać jak w ulęgałkach a jednak znajdzie się chętny na benzydaminę, inhalanty czy inne bielunie ehh
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Przyjechali do pożaru, odkryli jedno z największych narkotykowych laboratoriów
Na obrzeżach Szczytna służby zlikwidowały jedno z największych w regionie laboratoriów narkotyków oraz linię produkcyjną służącą do wytwarzania nielegalnych wyrobów tytoniowych. Zabezpieczono około 800 litrów płynnego klefedronu, sto kilogramów proszku, a także cztery i pół tony krajanki tytoniowej. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych środków może wynieść nawet kilkadziesiąt milionów złotych. Do sprawy zatrzymano pięć osób.
Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?
Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?
Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków
Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.