3-metylometkatynon / 2-metylamino-1-(tol-3-ylo)propanon
Czy ktoś już próbował? Jaka dawka i działanie?
Mam trochę i nie chcę przesadzić, ale lekkiego pogilgania też nie chcę.
Na zagranicznych forach nic ciekawego...
Powód: dodano opis wątku, strukturę i nazwę systematyczną
Plotki o nielegalności, o wychodzeniu na analizie jako Mefedron, czy sytuacji ktora dotyczy 4-FMC (2-FMC/3-FMC że przypał bo wychodzą prawie identycznie co nielegalne 4-FMC) - to wszystko bzdury...
Po przeszukaniu internetu, prawdopodobnie będzie bardziej aktywne od Mefedronu (mniejsze dawkowanie)
profil działania ulegnie zmianie nieogar zostanie zastąpiony bardzo czystym umysłem, no i główne działanie ponoć bardzo przypomina MDMA.
Skrócona nazwa to będzie prawdopodobnie - Mofedron
Aaaa i najważniejsze, Maciek mylił się w kwestii aktywności tego związku... jest aktywny ^_^
MaciekB pisze:... Produktem syntezy nie jest metkatynon tylko orto-metoksy-N-metylokatynon czyli pochodna katynonu o wątpliwej aktywności biologicznej, a wymieniony przez Ciebie o-Methoxy-α-bromopropiophone to produkt pierwszej reakcji z którego otrzymuje się orto-metoksy-N-metylokatynon (o-Methoxy-alpha-methylaminopropiophenone).
Zdelegalizowane już jest ^_^ tam gdzie prawo analogowe.
Więc nawet jeśli aktywność jest silniejsza to może okazać się huj..nia.Dobranoc.
Sniber - profil działania na pewno ulegnie zmianie, zobaczymy co z tego wyniknie ale tak czy siak, chujnia większa niż obecne bieda-ketony na rynku, to mało prawdopodobne żeby wyjszła ^_^ w najbliższych dniach okaże sie czy to kolejny nie wypal ? czy może, nareszcie jakiś przynajmniej ponad przeciętny keton ?
To dlaczego dopiero teraz zaczeli to sprzedawać ? :huh:
3-MMC occurs in two forms. First is active, the other is inactive.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Marihuana jest w Polsce legalna. Ale tylko dla bogatych
Przy autostradzie A4 rosły sobie konopie indyjskie
W rejonie autostrady A4 rosły sobie konopie indyjskie. Policjanci z Bochni znaleźli najpierw ścięty krzak, a potem kilka miejsc uprawy.
Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów
Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.
Magiczne grzyby na stres. Ratownicy medyczni zażyli psylocybinę
Praca ratowników medycznych bywa bardzo trudna i stresująca. Nowe badania kolejny raz sprawdziły, jak działa psylocybina na zdrowie psychiczne. Wyniki dowiodły, że pojedyncza dawka substancji zawartej w grzybach halucynogennych, może pomóc w radzeniu sobie z objawami psychologicznymi i wypaleniem zawodowym wśród tej grupy.