Opioidy - knajpa
Moderator: Opioidy
Ogólnie nie jest to zły film, ale co z nim zrobiła popkultura i religijne wręcz przywiązanie co poniektórych... To lol
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Mieszkańcy odpowiadają miastu i aktywistom: Nie dla ośrodka dla narkomanów i bezdomnych na Pradze
Stowarzyszenia Kocham Pragę przygotowało specjalne stanowisko w sprawie lokalizacji tzw. Centrum Redukcji Szkód dla osób uzależnionych od narkotyków oraz Schroniska dla bezdomnych wraz z zapleczem sanitarnym w Szpitalu Praskim.MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
16 stycznia 2021chlorekturbokofeiny pisze: Co do filmów... pamiętam bezsenne skrętowe noce, w które oglądałem narkofilmy, czysty masochizmmi się podczas jednej takiej nocy trafił puszczony dwukrotnie w tv (taka powtórka niby, tej samej nocy) "Pod mocnym aniołem". A programów w tv miałem 5 i tylko ten jeszcze funkcjonował w nocy.![]()
Niby zwykla pierdola, ale kazdy kto jest wjebany wie jak ciezko sobie odmowic w momencie kiedy juz sie "nastawilo" na kupno/cpanie.
Na czacie siedzi 2084 uczestników Wejdź na czata