pan jozek pisze:Wiem, że większość nie podciąga takiego pojęcia pod działanie MJ ale każdemu zdarzyło się kiedyś upalić w sposób nieprzyjemny.
A z nieprzyjemnych aspektów zaznaczyłem 'Wysuszenie błon śluzowych'. Susza najbardziej mi doskwiera, ale jej akurat łatwo zaradzić ;-)
C.R.E.A.M.
objawy: przyśpieszone bicie serducha i przez to paranoiczne myśli, uczucie duszności (które też chyba można dodać w ankiecie)chciałem dzwonić na pogotowie ale na szczęście znalazł się ktoś kto mnie od tego odwiódł. Niestety trwało to dość długo ok 3 h.
Ciekawe by było też wypisanie sposobów radzenia sobie z takim bt.
U mnie na przyśpieszenie serducha dobrze działa browarek, fazka się stabilizuje i można się normalnie bawić.
Jak mnie mocniej zabiera paranoja/lek/atak paniki to dobra jest gorąca kąpiel/ gorący prysznic. Ogólnie ciepło, czyli np. wskoczyć pod kołdrę. oczywiście są tez różne farmaceutyki i np. cukier który zbija bańkę.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
x = x
Hehe - obecnie fazę psuje mi jak gubię kolejno osprzęt i materiał do palenia :P a potem szukam wszędzie zapierdolony. Zazwyczaj jest pod ręką.
mr_brown pisze: Hehe - obecnie fazę psuje mi jak gubię kolejno osprzęt i materiał do palenia :P a potem szukam wszędzie zapierdolony. Zazwyczaj jest pod ręką.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
Anegdotka offtopowa - pierwszy raz na 2C-E, peak, wszystko się rozpływa. Myślę sobie - ale mi pewnie pikawa napierdala. Łapię się za klatę i... Nie czuję serca. Szybko moją uwagę odwróciło lustro i to co tam zobaczyłem. Ale moment - Nie czuję serca - bezcenny.
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Magiczne grzyby na stres. Ratownicy medyczni zażyli psylocybinę
Praca ratowników medycznych bywa bardzo trudna i stresująca. Nowe badania kolejny raz sprawdziły, jak działa psylocybina na zdrowie psychiczne. Wyniki dowiodły, że pojedyncza dawka substancji zawartej w grzybach halucynogennych, może pomóc w radzeniu sobie z objawami psychologicznymi i wypaleniem zawodowym wśród tej grupy.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.