02 stycznia 2021UltraViolence pisze: Zużytą strzykawkę (oczywiście bez wymieniania igły), którą znalazłeś na dworcowej ziemi, ale wyglądała na świeżą, więc postanowiłeś ją przygarnąć i przechomikować kilka miesięcy też byś użył? To ten sam kaliber. Banknot jest nawet gorszy, bo przechodzi przez więcej par rąk.Z tym porównaniem się jednak kompletnie nie zgodzę. Po kilku miesiącach banknot można pewnie zjeść i nic by się nie stało. Chyba że przetrzymywany był w specjalnych laboratoryjnych warunkach zapewniających wirusom długie i optymalne życie.
Amfetamina - Jak wciągać, sztuka wciągania amfetaminy
Moderator: Stymulanty
Patent na darmową zwijke w 3city - idziemy do biletomatu SKM i tam kupujemy bilet za 0.00zł dla dziecka do lat 3. Trzeba wybrać opcję "więcej zniżek" czy coś takiego i zwijunia nam wypada, problemem jest tylko to że do tego okienka wiele osób łapy wkłada, ale napewno to czystsze niż walenie z dychy. Albo karteczke z domu bierzemy. Albo słomke.
U mnie to bardziej chroniczne,
ty wolisz stany psychodeliczne.
"Większość Polaków chce legalizacji marihuany"
- Nieraz w Sejmie i poza nim zdarzało mi się zapalić z politykami dżointa i to nie ja częstowałem. Walczymy o legalność konopi i wygramy. Onet rozmawia z Andrzejem Dołeckim - działaczem społecznym, prezesem społecznej inicjatywy Wolne Konopie walczącej o legalizację marihuany w Polsce.Psy służbowe Straży Granicznej ujawniły w ubiegłym roku setki kilogramów narkotyków i broń
W ubiegłym roku psy służbowe Straży Granicznej doprowadziły do ujawnienia m.in. ok. 300 kg marihuany, 10 kg amfetaminy i ponad 600 tabletek esctasy – poinformowała ppor. Anna Michalska z Komendy Głównej Straży Granicznej. Znalazły też broń i ponad 3 tys. sztuk amunicji.Uwaga! Użytkownik VERBALHOLOGRAM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Co do techniki to po kresce w nosie robi się taki glut, polecam go trzymać w nosie tak długo aż feta się wchłonie - jak spływa do gardła to lekko wydmuchać, jak wylatuje z nosa to lekko wciągnąć. Potem tego gluta ściągnąć i połknąć, jak ma smak "elektryczny" to znaczy że jest w nim jeszcze troche fety i następnym razem dłużej trzymać w nosie, jak tylko gorzki to same wypełniacze zostały.
U mnie to bardziej chroniczne,
ty wolisz stany psychodeliczne.
Jeszcze z rytuałów wciągania to jak z dwoma ziomkami byłem w ciagu mefedronowym to mieliśmy kółko wzajemnego narciarstwa i za każdym razem przed szczurem trzymaliśmy sobie nawzajem włosy i mówiliśmy „smacznego”, cóż to była za niesamowita więź i troska, prawda?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
23 stycznia 2021vzpe pisze: Jeśli taki banknot odkazimy spirytusem retyfikowanym to coś to zmieni w temacie zarażenia HCV i innymi wirusami?Zdaje mi się, że to nie jest warte zachodu.
Poza tym, pieniądze mają na sobie mnóstwo przeróżnego świństwa i alkohol nie odkazi wszystkiego. Więc mimo wszystko polecam kupić sobie opakowanie słomek za bezcen i odcinać po kawałeczku kiedy będzie potrzeba. Mi jedno starcza na jakiś rok, a nie próżnuję i znajomi podbierają.
Oczywiście jeśli już nie możesz się powstrzymać przed wciąganiem z dyszki to lepiej ją przetrzyj xD
Na czacie siedzi 2084 uczestników Wejdź na czata