Gałka muszkatołowa - wątek ogólny
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki
what are we to do with an elf ?
Drugi buch był pełnoprawny z 2 litrowej butelki, nie kaszlałem nawet, dużo dymu.
Pierwsze co poczułem jakoś w ciągu 5 minut to delikatna sedacja i więcej energi, reszta na granicy placebo. - 2 dzidy
Resztę gałki spożyłem, tarkując ją na tarce i popijając wodą - 4/5 gałki. Wsiadłem na rower i pojechałem na browar, okazało się, że na miejscu oprócz tego jest jeszcze klefedron i mj, także znacznie zagłuszyły jakiekolwiek działanie gałki. Możliwe również że, spożyłem za mało. Mimo to wydaje mi się, że podkład z gałki poniekąd zadziałał.
Wnioski: średnio warto.
what are we to do with an elf ?
Medyczna marihuana – co lekarz POZ powinien o niej wiedzieć
O właściwościach medycznej marihuany, możliwościach terapeutycznych jej zastosowania oraz odpowiedzialności lekarza z lek. med. Albertem Jeznachem z Instytutu Diagnostyki i Leczenia Bólu w Warszawie rozmawia Agnieszka Fedorczyk.Posiadał narkotyki - policjant wskoczył mu do auta
Tomaszowscy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej ustalili, a następnie zatrzymali 21-letniego mężczyznę, który posiadał ponad 750 gramów środków psychoaktywnych. Badanie testerem narkotykowym wykazało, iż zabezpieczone środki to marihuana i mefedron. Na wniosek prokuratora, sąd wobec mężczyzny zastosował tymczasowe aresztowanie na 3 miesiące. Podejrzanemu grozi kara do 10 lat więzienia."Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
23 lutego 2021StanislawZoneLol pisze: Jadlem galke dwa razy, pierwszym razem zjadlem 2,5 orzecha a drugim razem 3.5. Efekty? Nie xaiwazylem zadnych. Jutro robie oatatnia finalna probe z 6 orzechow. Ale poza tym w planach jest DXM. Jakies rady dotyczace tego miksu?DXM zjeść jak gałka zacznie wchodzić, 4-6h?
I nie trzeba dużo dexa, 300-450mg, na gałę wjeżdża w kurwę jak Mamed.
REALITY IS A HOAX
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Na czacie siedzi 2246 uczestników Wejdź na czata