Jak rzucić te pierdolone fajki?
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Do tytoniu bym ustawiał temperaturę max.
Miejsce produktów heat-not-burn w redukcji szkód palenia tytoniu
Wiadomo, że palenie papierosów szkodzi. Pierwszy raport na ten temat pochodzi z 1964 roku. Czy można leczyć silne uzależnienie od palenia papierosów innymi środkami zawierającymi nikotynę? Jak zredukować szkody spowodowane paleniem tytoniu, jakie miejsce mają tu e-papierosy i czym się różnią od produktów heat-not-burn (HnB), czyli tzw. systemów podgrzewania tytoniu (THS)?Patty Schemel: nie ma niczego romantycznego ani ekscytującego w byciu uzależnionym od heroiny
Perkusistka kultowego zespołu Hole zdecydowała się opowiedzieć o swoich uzależnieniach od alkoholu i narkotyków, które doprowadziły ją niemal do śmierci. W wydanej w 2017 roku książce “Hit So Hard” Patty Schemel szczerze opowiada o wpływie narkotyków na muzyczną scenę Seattle w latach 90., swojej osobistej podróży oraz muzyce, dzięki której wyszła z nałogu.'' lecz czas już skończyć, czas już skończyć, z oczekiwaniem na coś co może,
co może nigdy nie przyjść''
i dont skateboard but im on the grind
13 stycznia 2021niewiemczyistnieje pisze: witam, palę papierosa raz na 3-4 dni, tylko dla podbicia fazy, ale u mnie nie palą i jebie u mnie nawet jak mam otwarte okno jakieś rady? typu smarowanie rąk kremem żeby nie waliło,bo to czuję najbardziejco do rąk - zacznij palić przez lufkę.
Na czacie siedzi 1940 uczestników Wejdź na czata