Jak rzucić te pierdolone fajki?
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Do tytoniu bym ustawiał temperaturę max.
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.E-papierosy mogą prowadzić do zespołu nieszczelnego jelita
Związki chemiczne zawarte w e-papierosach niszczą jelita, prowadząc do pojawienia się zespołu nieszczelnego jelita, czyli do sytuacji, w której molekuły i mikroorganizmy wydostają się z jelit, prowadząc do chronicznego stanu zapalnego, twierdzą autorzy ostatnich badań. Taki san zapalny może zaś przyczyniać się do wielu problemów zdrowotnych, w tym nieswoistego zapalenia jelit, demencji, nowotworów, miażdżycy, cukrzycy i zwłóknienia wątroby.'' lecz czas już skończyć, czas już skończyć, z oczekiwaniem na coś co może,
co może nigdy nie przyjść''
i dont skateboard but im on the grind
13 stycznia 2021niewiemczyistnieje pisze: witam, palę papierosa raz na 3-4 dni, tylko dla podbicia fazy, ale u mnie nie palą i jebie u mnie nawet jak mam otwarte okno jakieś rady? typu smarowanie rąk kremem żeby nie waliło,bo to czuję najbardziejco do rąk - zacznij palić przez lufkę.
Na czacie siedzi 1940 uczestników Wejdź na czata