Przesyłki
Moderator: Prawo
Na "wojnie z narkotykami"
Od ich zażywania umiera tysiące ludzi. Budzą silny sprzeciw osób o konserwatywnych poglądach. Równocześnie badania pokazują, że psychodeliki pomagają w leczeniu depresji, PSD, uzależnień i lęku związanego ze śmiercią. W książce o przewrotnym tytule: "Czy psychodeliki uratują świat?" Maciej Lorenc o narkotykach rozmawia z ekspertami.Irakijczyk sprzedawał narkotyki za siedem różnych kryptowalut. Surowa kara
Trzydziestoletni Irakijczyk Alaa Mohammed Allawi został skazany na 30 lat więzienia za sprzedaż 245 kg narkotyków w zamian za kryptowalutę.Paczkomaty są mniej bezpiecznie, bo kontrole są dużo częstsze i bardziej skrupulatne.
Jest duża szansa, że największy polski vendor wysyłający właśnie tylko na paczkomaty w ostatnich dniach został złapany.
Jeśli pójdziesz na pocztę i zrobisz awanturę, że po tygodniu nie doszedł Ci nierejestrowany priorytet to powiedzą tylko, że to jest czas deklarowany, a nie rzeczywisty i najwyżej możesz napisać na nich skargę.
Mi rok temu nierejestrowany priorytet wysłany pod koniec listopada z miasta obok doszedł pod koniec grudnia. Na poczcie powiedzieli mi tylko, że to jest bardzo gorący okres czasu dla nich, a przez braki kadrowe niewiele mogą na to poradzić.
Nie chce mi się wierzyć, żeby zwykły list z taką zawartością został przechwycony. Jesteś pewny, że nie został odebrany?
Na czacie siedzi 122 uczestników Wejdź na czata