10 lutego 2019IceN1N3 pisze: Za pierwszym razem miałem podobnie, wizuale były spoko i nastrój mocno euforyczny. Rozczarowany byłem, że trip tak krótko trwał, więc poleciałem po tabletki na kaszel xd Wrzucone na afterglow dodały mocnych wizuali i sporo dysocjacji. Aczkolwiek lepiej imo wrzucać najpierw DXM a potem miprocynę, wtedy trip jest mocniejszy. Tylko wtedy uważać na serducho, taka kolejność podnosi ciśnienie. Najlepiej mieć tripsittera na wszelki wypadek i benzosy pod ręką.a co myślisz o dopełnianiu miprocyny 3/4cmc lub 3mmc?
4-HO-MiPT; Miprocyna
Moderator: Psychodeliki
Think about my last words they might be what I just said
We are the Priests, of the Temples of Syrinx
Our great computers fill the hallowed halls
All the gifts of life are held within our walls
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Specjalna aplikacja wykryje osoby pod wpływem narkotyków i powiadomi odpowiednie służby
Specjaliści zauważyli, że oddech osoby będącej pod wpływem opioidów ma na tyle unikatową charakterystykę, aby czytelnie zniekształcić infradźwięk wysłany w klatkę piersiową z odległości mniejszej niż 3 stopy (około 91 cm).12 lutego 2019IceN1N3 pisze: Żadnej z tych substancji nie testowałem. Mixowanie stymulantów z psychodelikami może raczej się skończyć nawalaniem pikawy i bad tripem na zejściu ze stima. Lepiej do miprocyny pasuje MDMA.o candyflipie wiem, tylko tak się właśnie zastanawiam czy te ketony o bardziej euforycznym profilu - jak 4cmc czy 3mmc - nie mogłyby zastąpić emki?
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
Nie mixuj miprocyny z ketonami , poroniony pomysł i proszenie się o kłopoty albo Ci odjebie palma albo pikawa oszaleje albo Ci się uda i będziesz miał jakiś całkowicie pojebany trip imho nie warto.
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
T+01:00 Weszło mi teraz dziwne uczucie spięcia. Mam dosłownie spięte barki, spięty kark. Ręce mi zauważalnie drżą. Tętno 95 ud./min. Źrenice w normie. Zachwyciłam się wzorami na kafelkach w toalecie. Może zbyt duże słowo, zachwyt, po prostu zwróciłam na nie uwagę. Są to wyżłobione fale, zachodzące na namalowane fale, więc obraz mi zdeczka faluje, jakby się nad tym zastanowić. Teraz, w miarę jak piszę ten TR, weszło uczucie jak gdyby głowę rozsadzało mi od środka, ale to nie ból.
Potem zdecydowano się skontrować fazę 1 mg flualprazolamu, co zniosło wszelkie inne skutki ubocznej i umożliwiło rozkoszowanie się wyjściem do kina :) Dziś od rana testuję 20 mg 4-ho-mipta na podkładzie z 0,25 mg flualprazolamu i dwóch metkatach :)
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata