Pregabalina - Wątek ogólny -> O Odstawianiu Rozmawiamy W Innym Temacie -->
Gdy narkotyki wchodzą za mocno – o historii mrocznych rządowych eksperymentów
Wroga można obezwładnić, ale lepiej by było, gdyby dało się nad nim zapanować. A gdyby tak niszczyć umysły, a potem programować je na nowo? To nie Archiwum X, to prawdziwy Projekt MKUltra, prowadzony latami przez rząd USA.Zabawa, prostytucja i narkotyki w zwiastunie serialu "My, dzieci z dworca Zoo" [WIDEO]
Pojawił się zwiastun niemieckiego serialu "My, dzieci z dworca Zoo". Produkcja, podobnie jak głośny film z 1981 roku, jest adaptacją książki dokumentalnej z 1978 roku. Opisano w niej życie Christiane F. - młodej narkomanki z Berlina Zachodniego.Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
i dont skateboard but im on the grind
Rano biorę 300mg, tak żeby poczuć iluzję idylllicznego poranka. Popołudniu biorę 150mg na podtrzymanie funkcji życiowych. Z kolei wieczorem również 150mg, w sam raz na dobry sen.
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie jestem lekarzem specjalistą) lub masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum:
Pisz priv!
PORADY PSYCHIATRYCZNE I PROWADZENIE
Jestem po praktykach klinicznych i 4l. studiów kierunkowych
Rano się człowiek lepszy budzi.
pamiętam tylko że pierwszego razu jak zamknąłem oczy w ciemności to miałem coś na kształt falowania ciemności ewentualnie jakieś śniegi optyczne
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"
Na czacie siedzi 2084 uczestników Wejdź na czata