Pregabalina - Wątek ogólny -> O Odstawianiu Rozmawiamy W Innym Temacie -->
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"
21 lutego 2021Arabella841 pisze:Najax!21 lutego 2021stuk pisze:Na NFZ sypią mi pręgą na 4-5 miesięcy, od samego początku leczenia, więc nie jest źle.21 lutego 2021RafalKoral pisze: Raczej bym nie liczył na receptę. Do psychiatry idzie się z poważnym problemem i on sam wyszukuje rozwiązanie. Raczej nie ma szans by zgodził się na przepisanie sugerowanego przez pacjenta, którego widzi w dodatku po raz pierwszy, leku. Co nie oznacza, że nie wdroży jakiegoś leczenia.Na NFZ ci nie przepisze, prawie każdy prywatny sypie pregą na 12 miechów.
NFZ - Na Farcie Ziomeczku
mi juz ze 2 albo 3 lata piszą pregabba, sam nie pamiętam, najpierw 225mg, teraz już 300-300-0
REALITY IS A HOAX
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Polacy zdradzili, jak często się upijają. Wyniki badania mogą być zaskoczeniem
Najczęściej upijają się (lub tym chwalą) mieszkańcy krajów anglojęzycznych oraz Skandynawowie - wynika z raportu Global Drug Survey. To największe na świecie badanie poświęcone tematowi używek - legalnych i nielegalnych.blokowiska666 pisze: mi juz ze 2 albo 3 lata piszą pregabba, sam nie pamiętam, najpierw 225mg, teraz już 300-300-0Pomaga Panu? Pomaga.. Czyli leczenie skuteczne, piszemy dalej :)![]()
Fatalna karma, samsara kręci się jak koło fortuny a ja napierdalam w eurobiznes sam ze sobą i sę kasę podkradam, paląc jana.
ROZPAD STRUKTUR EGO
REALITY IS A HOAX
Że zrycie ma sens
REALITY IS A HOAX
ApoSerta i Prege 150MG
Dawkowanie pregi lekarz dał takie:
4 dni 1 kapsułka
4 dni 2 kapsułki
4 dni 3 kapsułki
4 dni 4 kapsułki i kontynuować
Oznacza to, że lekarz zastosował dawkę terapeutyczną dla mnie w wyszokości 600mg pregi :D 4x150 = 600mg
19 lutego 2021jaculson pisze: co powiedzieć psychiatrze żeby przepisał mi pregabe? nigdy nie byłem ani u psychiatry ani psychologa, natomiast chciałbym pregabe tak o do stosowania rekreacyjnego na wyjścia raz na jakiś czas, mógłbym kupić od kogoś przez internet ale skoro można spróbować legalnie. jak powiem, że studia i praca w chuj stresujące plus mam fobie społeczną to powinienem dostać, czy tak łatwo nie bd?Zadzwoń i powiedz, że masz lęki non stop, chodzisz po domu, kołacze Ci serce, czujesz skoki adrenaliny wymyśl powód tych lęków ciężki do rozwiązania np, że masz długi i komorników. Powiedz, że w przeszłości miałeś napad drgawkowy w markecie np. Wtedy odpada znaczna ilość leków, które może Ci przepisać a prege stosuje się też w leczeniu wspomagajaco przy padaczce. Tylko nie mów, że masz padaczke, powiedz, że miałeś jeden epizod drgawkowy i neurolog powiedział, że to jeszcze nie padaczka. Powiedz, że było to 5 lat temu i się więcej nie powtórzyło. Prege dostaniesz jak w banku.
i dont skateboard but im on the grind
Na czacie siedzi 2115 uczestników Wejdź na czata