Pregabalina - Wątek ogólny
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiDilerzy kontra lockdown. Dostarczają narkotyki bezpośrednio do domu klienta
W czasie lockdownów wzrosła liczba dostaw narkotyków bezpośrednio do domów klientów - podało Francuskie Obserwatorium Narkotyków i Narkomanii (OFDT). Dilerzy oferują promocje, karty lojalnościowe i wyszukane opakowania, komunikują się z klientami przez media społecznościowe.Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
24 listopada 2020lol pisze: Ile działa prega? wziąłem wczoraj o 20 jest 8 rano i dalej czuje sie zamotany, lekki nieogar. Ciezko byloby pracowac umyslowo w takim stanie. Zmniejsza chęć na opio, ale nie jakoś bardzo. Tym razem się nie zataczałem, ale koło północy miałem problem z trafianiem w klawisze na telefonie. Opio z samego rana i tak już wziąłem. 'Faza' po predze mi się nawet podoba, ale żadnej zwiększonej motywacji ani efektu przeciwlękowego nie czuję. Może dlatego, ze nie mam żadnych lęków, lulJak już dłużej pobierzesz to 6h z tego 2h na załadowanie.Te główne działanie.
W ciągu też tyle ale się towar kumuluje w organizmie.
Ona czuje! Jest wrażliwą kobietą (chyba)
@szkalcpak a Ty z jakiego powodu bierzesz pregabalinę?
Bo zastanawia mnie jak to się rozkłada procentowo - to znaczy ile osób bierze dla "fazy", ile stosuje to medycznie na lęki/ból, a jaka część, zeby pomoc sobie z uzaleznieniem. Przydałaby się sonda.
Większość osób jakie znam z forum jest uzależniona od opio i zaskakująca duża część z nich bierze pregabalinę. Zaczęli brać by złagodzić skręta, a skończyło się na tym, że mają 2 uzależnienia...i skręty od pregi opisują jako bolesne. Z benzo wygląda to podobnie, dlatego zawsze unikałem benzo i bałem się ich brać. Osobiście ciężko wyobrazić mi sobie uzależnienie od pregabaliny, ale sam fakt, że tak duza część opiatowców się uzaleznila od tego świnśtwa daje do myślenia. Lepiej uważać.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Take DXM and Be Happy
Co złego, to nie ja - oczywiście...
25 listopada 2020stuk pisze: Możliwe jest, że przyjmowanie w dużych dawkach tego leku niszczy wgląd twarzy?Tak. Morda puchnie od zatrzymania wody w organizmie oraz od jedzenia, pregabalina pobudza apetyt. A poza tym jak człowiek się po pregabalinie dobrze czuje, to może ograniczyć swoją aktywność, bo w sumie po co cokolwiek robić, skoro jest dobrze.
REALITY IS A HOAX
https://www.youtube.com/watch?v=Kbj2Zss-5GY
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata