Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne WARNY ZA OFF TOP-regulamin w 1 poscie
Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Zdrowie
Jak działają dopalacze?
Dobrze wiedzieć przed Sylwestrem ;) Dość obszerny i w większości całkiem do rzeczy artykuł z periodyku „Służba Zdrowia”.To jeden z największych kryzysów zdrowotnych na świecie. Google chce pomóc
Kryzys opioidowy w Stanach Zjednoczonych dobitnie pokazał, że każdy może wpaść w sidła uzależnienia - również "na życzenie" koncernów farmaceutycznych. Blisko związane z Google (i Alphabet Inc.) Verily zdaje się mieć na to sposób.Ja pierdole. Masz problemy z oddychaniem, poruszaniem się - to raczej już poważna sprawa co nie ?
Jeszcze te rady typu : " benzo , neuro " , może kolejna kreska kuźwa ?
edit :
Jestes dalej pod wpływem RC lub wychodzą z organizmu.
Nic nie ładuj - jak ten stan sie dalej będzie utrzymywał - zdzwoń po te pogotowie - będziesz miał lekcje na przyszłość.
No ale chyba benzo uspokaja przy stimach i jest stosowane w razie przedawkowania. Neuroleptykami nie raz się po sajko leczyłem.
Trochę mi się organizm i umysł uspokoił, ale dalej nie wiem jak to będzie. Póki co spać nie idę, bo nie dam rady. Pewnie tylko mirta albo neuroleptyki by mnie powaliły do snu. Ale boję się, że się nie obudzę. Benzo na urojenia nie pomogły. Neuroleptyków się boję brać.
Zjazdu boję się najbardziej. Boję się, że mi już totalnie śruby w głowie odpadną.
Take DXM and Be Happy
Pijący alkoholik to jedyna osoba na świecie, która leżąc w rynsztoku jest w stanie patrzeć na innych z góry.
I paradoksem jest to, że jeszcze wciqgnqlbym kreskę tego nepa by choć na chwilę pozbyć się bajzlu w głowie. I fizycznie też mogłoby mi się poprawić.
Mimo wszystko to nie była wkrętka. Żadne urojenie. Faktycznie zdychałem, a wiem co to za uczucie ocierać się o własną śmierć.
Mimo wszystko Dziękuję Wam Wszystkim za pomoc. Gdyby nie wy, i może to cholerne benzo to już by mnie tu nie było.
I to nie była paranoja, bo jakbym opisywał w tym dziale każda swoją paranoję (szczególnie po sajko) to już bym pewnie miał bana w tym temacie.
Take DXM and Be Happy
Edit: krwotok chwilowo sie zatrzymał czuje sie słaby w chuj od 24h zjadłem tylko 2 tabletki antybiotyku i mało piłem w nadzieji na zwiększenie krzepliwości krwi.
Wszystko co tu wypisuje to skrajny debilizm i moja wyobraźnia po dużych dawkach narkotyków/psychotropów. Nigdy nie bierzcie moich postów na poważnie :nuts: :nuts: :nuts:
Wszystko co tu wypisuje to skrajny debilizm i moja wyobraźnia po dużych dawkach narkotyków/psychotropów. Nigdy nie bierzcie moich postów na poważnie :nuts: :nuts: :nuts:
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata