Mefedron - wątek ogólny
Moderator: Stymulanty
Ps.libido nie do opanowania, tez tak mieliście? I czy orgazm w takim stanie może skończyć się czymś groźnym? Czytałem kiedyś rost blueberry i pisała ze orgazm w połączeniu z Dopa/serotonikami może się złe skończyć. (?)
If Jesus listened to techno, he would turn wine into water
16 listopada 2020Alienox pisze: @Nawiedzony Szaman Może jeszcze opiszesz opcje darkmarketową tak dla jasności :D Props za wypunktowanie procesu XD ot dawka humoru w czasach pandemii ;)30 postów i masz dostep.
A odnośnie mefka to już dawno nie jadł człowiek nic co by nawet leżało koło niego a szukanie mefka na ulicy to jak szukanie igły w stogu siana chociaż z tą igłą może być prościej ;D
darknet.html
27 listopada 2020YoungestFlexer pisze: Ps.libido nie do opanowania, tez tak mieliście?jak po wszystkich większości bk.
Hexen in stock
Zapraszam : https://hyperreal.info/talk/topic70798.html
Olej CBD jako naturalne antidotum na współczesne choroby?
Olej CBD ostatnio cieszy się na świecie wielką popularnością. W Polsce przez długi czas był kojarzony, zupełnie błędnie, z marihuaną. Jednak ostatnio informacje na jego temat zaczynają przebijać się do społecznej świadomości.Wpływ środków psychedelicznych na sztukę naskalną udowodniony przez nowe odkrycie archeologiczne
Wykopaliska przeprowadzone w Kalifornii przez zespół archeologów z Uniwersytetu Centralnego Lancashire i Uniwersytetu z Southampton dostarczyły bezdyskusyjnych dowodów na wpływ środków psychedelicznych na prehistoryczną sztukę naskalną.Uwaga! Użytkownik London273 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
28 listopada 2020Inter trade 2 pisze: mef na mnie dzisiaj nie zadziałał czy powodem moze byc zjedzenie 5 g 3cmc w 4 dni?Jak nie zadzialal wcale to nie mef albo strasznie porysowales sobie leb
Hexen in stock
Zapraszam : https://hyperreal.info/talk/topic70798.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
Skoro masz chujowe dojścia szanse, że ogarniesz PRAWDZIWY mefedron czyli 4-MMC, a nie jakąś mieszankę beta ketonów prosto z Chin jest równa jednemu procentowi.
Odpowiedz sobie sam czy warto, biorąc pod uwagę to co napisałem powyżej.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Na czacie siedzi 1979 uczestników Wejdź na czata