23 lutego 2021p0robiony pisze: Paliłem czasem miesiąc po korku itp. Tez bawiłem się fetka za często. Teraz zapale to paranoja, strach, serce napierdala, zamulam.amfetamina i marihuana są wysoce psychogenne.Nadmiernie zażywanie tych substancji może prowadzic do choroby psychicznej.Zdecydowanie odstaw fetę
Marijuana - Wątek Ogólny
Moderatorzy: Konopia, Psychodeliki
@p0robiony
z uwagi, ze 70g trawy w zyciu to tyle co nic, zgodnie z przedmowca polecam odstawic wszelkie uzywki. cpanie nie jest dla Ciebie, bedziesz sie bardzo zle bawil
Psychodeliki na receptę
Ludzie używali substancji psychodelicznych w celach leczniczych lub religijnych od tysięcy lat. Obecnie jednak większość krajów na świecie zakazuje stosowania psychodelików. W Stanach Zjednoczonych LSD i psylocybina są zaklasyfikowane jako narkotyki, które "nie mają żadnego zastosowania medycznego".Nocna prohibicja w całych Katowicach? Niewykluczone, bo teraz podzielono miasto na miejsca bardziej
W Katowicach podzielili dzielnice na te, w których się pije i te bardziej trzeźwe? Katowicki radny zaprzecza jakoby to miało miejsce, ale nie wyklucza, że całe Katowice mogą docelowo zostać objęte nocnym zakazem sprzedaży alkoholu w miejscach nieprzeznaczonych do jego spożycia. P23 lutego 2021p0robiony pisze: Ach, weed... w życiu spalone około 70g. Na początku była beka, euforia itp. Jednak przez 1,5 roku covida, wiolałem sam palić niż z kimś. Paliłem czasem miesiąc po korku itp. Tez bawiłem się fetka za często. Teraz zapale to paranoja, strach, serce napierdala, zamulam. Sort klepie z 30min xd a jest mocny jak.. kiedyś to bym się przekręcił a teraz 2 wiadra i dopiero coś mocniej wchodzi.TAA. tWÓJ WŁASY ORGAZNIM cI MÓWI daj se siana chłopie ja tu nie wyrabiam po 2 kreskach kiedy większość po 2 kreskach dopiero zaczyna zadawac esencjonalne pytanie - co dalej ?? Chyba ze jakies gówno dostałeś biedna ketona zamiast fety wtedy zmień dilera. A jak masz paranoje po jaraniu to odpusc. Są na to sposoby które wymagały by zaczęcią przyjmowania od Ciebie dragów z konkretnyh rodzin - wtedy nagle cała psychodeliczna i 'ZŁA' część gandy by znikła a zostały same pozytywy jak euforia , gastro i wszystko co najlepsze z uczuciem upalenia włącznie ale nie mam sumienia żeby mówić Ci co to za dragi są. Palenie nie jest warte ładowania się we w nie. A jak bedziesz chciał i tak to sobie wyszukasz co mam na myśli.
Jak dalej będziesz kopcił to ci jeszcze gorzej łeb poświdruje więc albo rzuć to w piździec albo zrób sobie przerwe (ale nie tydzień, dwa, miesiąc tylko rok) i spróbuj od nowa podejść do tematu na świeżo.
Bo jak masz zrobić z siebie ufoludka to jest gra niewarta świeczki, szeryfie, tymbardziej jak już wcześniej się leczyłeś
@p0robiony "Ogólnie lipa, chciałbym znowu być taki normalny" - to przestan cpac i poszukaj dobrego psychiatry.
albo cpasz, albo sie leczysz
a jak masz bombe na trzezwo to tylko leczenie pozostaje
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata