Marijuana - Wątek Ogólny
Moderatorzy: Konopia, Psychodeliki
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Z superszybkiej łodzi wyrzucili 2 tony haszyszu. Pościg za przemytnikami [WIDEO]
Policjanci z Hiszpanii zatrzymali pięć osób, które próbowały przemycić do kraju dwie tony haszyszu. Superszybka łódź została wypatrzona przez policjantów patrolujących przybrzeżne wody w okolicy Kartageny.W dalszej kolejności Twin Peaks. 2 pierwsze sezony są z lat 90 (był to u nas hit, tylko pewnie niewiele osób pamięta te czasy). Kilka lat temu powstał jednak świetny 3 sezon i oczywiście odświeżyłem sobie.
Bardzo dobre jest też Fargo i Better Call Saul. Breaking Bad chyba każdy widział.
Zupełnie nie jarają mnie produkcje nastawione na efekty specjalne (jedynie może spektakularne bitwy pokroju tych z Alexandra). Bez dobrego scenariusza, postaci i dialogów efekty nic nie znaczą.
Widziałem gdzieś zwiastun tego nowego (tj. sprzed kilku lat, jak to ująłeś), ale zniechęciłem się myśląc, że to tylko odgrzewany kotlet i nie będzie miał podjazdu do swoich poprzedników.
Warto?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
A co do nuty guziora sztos polecam jak i innych młodych raperów. Czasy się zmieniają a oni dają rade chociaż klasyka nigdy nie umrze jak na moje.
Na czacie siedzi 1975 uczestników Wejdź na czata