Ośrodki Leczenia Uzależnień - skuteczność, atmosfera, warunki
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Poszukuję ośrodka który leczy uzależnienia od narkotyków w okolicach miasta Rzeszów, zależy mi na państwowym szpitalu.
Przez cztery lata gotowałem DMT w mojej kuchni
Piąty raz z rzędu potrząsnął, po kolei, 32 słoikami, z których każdy wypełniony był skrystalizowanym DMT, wodą i eterem naftowym. Metr obok na kuchence skwierczało pojedyncze jajko. Kiedy obiema rękami mieszał zawartość jednego ze szklanych słojów, opary gazu uciekły spod pokrywy. Willem zamierzał zrobić 25 gramów DMT o wartości 2250 EUR w trakcie jednej sesji...Na widok policjantów próbował schować narkotyki. Święta spędzi za kratami
Funkcjonariusze zatrzymali 20-letniego mieszkańca Piotrkowa Trybunalskiego, przy którym znaleziono torebki z marihuaną i metaamfetaminą.Mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa
Nie będe ukrywał że jest miłość w chuj. Chodz czasowo znamy się stosunkowo krótko to mentalnie znamy się całe życie. Ja delikatnie podjeżdżałem z towarem ale kontroluje. Wiem wiem każdy gracz tak mówi ale od czasu gdy ona tam poszła nie zajebałem ani razu, może i ze względu na nas. I chciałbym już nie przypierdolić nigdy. W moim przypadku tylko nosy.( Będe walczył)
I pytanie brzmi tak: Czy jak tam sie wpierdole przez tą brame zajebaną, Bo już kurwa nie moge wytrzymać żeby jej nie zobaczyć, wiem ze pewnie bym musiał jebnąc w banie jakiegoś terapeute który się tym faktem oburzy to czy ona będzie miała z tego jakieś konsekwencje ze jej pojebany chlopak przedostał sie podstepem i zaklocil wewnetrzna cisze całego zakladu? Chyba mogą ją wyjebać za takie coś czy nie ?
Dzieki za info Pozdro
ciebie pierdoli cały ośrodek i do ciebie przybiegnie w podskokach. A z jakiegoś powodu znalazła się na leczeniu, nie?
To tak pokrótce, weź parę głębokich oddechów i spójrz na to co napisałeś z punktu widzenia osoby trzeciej.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
Gdzie można podczas leczenie posiadać przez cały czas telefon lub komputer aby móc cały czas pracować i ogarniać swoje obowiązki? Czy w ogóle jest gdzieś taka możliwość?
Czy w każdym ośrodku są prace? Ogólnie jestem tak wymęczony, że ledwo wstaje i tylko pracy przy kompie i telefonie jak mnie trzyma na nogach.
Będę wdzięczny za pomoc bo dalej tak się już nie da....
Natomiast poważne leczenie jest w ośrodkach bez komórek i z pracą.
Co do detoksu, to tak, powinieneś być po detoksie, żeby cię przyjeli. Rzadko zdarzają się przypadki, że warunkowo przyjęto ludzi z wykrytym THC, ale nikt nie przyjmie kogoś komu wykryto alko, benzo, opio itp. z prostej przyczyny, że ośrodek to z reguły nie jest placówka, w której mają warunki do reagowania na objawy odstawienne. Raz w krakowskim Monarze (nie polecam zbytnio) przyjęli gościa na skręcie z opio... Za pare godzin odjechał do szpitala, albo na pobliski detoks...
Ja polecam Karan Bogucin - jest to trudny ośrodek, ale dobry, spoko nawet kadra, często poza główną terapią wprowadzane nowe programy leczenia (zajęcia z psychologiem, terapia uzależnień behawioralnych, warsztaty różne, muzykoterapia, nawet nlp). Możliwa również jednoczesna terapia osób współuzależnionych w placówkach w różnych miastach.
Tomasz: "Panie, nie wiemy, dokąd idziesz. Jak więc możemy znać drogę?"
Odpowiedział mu Jezus: "Ja jestem drogą i prawdą, i życiem. Nikt nie przychodzi do Ojca inaczej jak tylko przeze Mnie.".
[ J 14]
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata