Czekam na propozycje, narr
a i kto z jakich okolic jeśli chce niech napisze, bo może nie wiecie nawet ilu ludzi z waszego rejonu sie zawija. My z lubelskiego ofc pociągiem lecim ;-)
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
http://www.clmf.pl/ - tutaj znajdziecie wszystkie niezbędne informacje.
Ja nie namawiam, lecz powtarzam w kółko :P Chodzi mi o to, że jeśli ktoś chce to można się zebrać i trochę poszaleć w wiadomym gronie, ale co kto woli, tak czy siak ziemia ruszy się z posad i to nie raz >D
sir - nieufny jesteś... ja to samo :P nie wiadomo co kto w bani ma, ale cel przyświeca ten sam i to sie liczy kekekek :diabolic:
Chciałem oświadczyć, że było wykurewnie!! 1,5 godziny niby dużo, ale ZA KRÓTKO!!!!
Mniejsza, że padał deszcz, że nie mieliśmy gdzie spać, ale dla samego przeżycia tak odrealnionego przedstawienia było warto. W dodatku (co koleszcy uznali za głupotę) zarzuciłem deksa, co z połączeniem proda na żywo było nie do opisania... Przeniosłem się zupełnie w inny wymiar i całość koncertu była dla mnie zupełnie odosobnioną podróżą. Nie będę się tu rozpisywał o tym.
Jeszcze chciałem dodać, że na burnie 2 scenie, zajebiście dawał dj, nie znam nazwy, ale wykręcał tak, że czułem jak czyta mi w myślach i o dziwo tanczylem jak bym był na dobrej wixie, aż koleszcy mieli sobie za złe, że nei zarzucali - tylko scierwusa mieli :P
Podsumowując - był sztos
Prod zapewne długo się nie pojawi w Polsce, ale jeśli nadejdzie ta chwila to bez zastanowienia się tam wybiorę :D
Można raczej zamknąć temat
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.