Kokaina - wątek ogólny
Moderator: Stymulanty
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Ładni chłopcy, brzydkie zabawy - o kinie, które nie potrafi zerwać ze swoimi narkotykowymi nawykami
W tym tygodniu Timothée Chalamet rozsypuje krystaliczną metamfetaminę w charakterze przynęty na filmowe nagrody. W przyszłym Clint Eastwood będzie przemycał koks w ramach odważnego komentarza do bieżących problemów społecznych. Kiedy kino skończy z nadużywaniem narkotyków?"Posłałem własnego brata do szpitala". Wyrok dla handlarza dopalaczami
Mateusz P. odpowiadał przed sądem za przestępstwo z artykułu 160 paragraf 1 Kodeksu karnego: kto naraża człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.Uwaga! Użytkownik jaskiniowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
14 czerwca 2018bessekratte pisze: cześć, mam dostęp do dobrej kokainy, natomiast mam zaburzenia nerwicowe, biore escitalopram i tutaj moje pytanie - czy mogę sobie coś delikatnie wciągnąć, czy po koksie jest ostry zjazd ? bo kiedyś brałem mefe i zjazd był taki, że myślałem, że albo zaraz sie szybko nawale albo zdechne. Dodam, że będę brał w pięknych krajobrazach z wspaniałymi ludźmi - będzie to wyjazd firmowy do ameryki południowejkoks i nerwica to nie jest dobry pomysł.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
14 czerwca 2018bessekratte pisze: cześć, mam dostęp do dobrej kokainy, natomiast mam zaburzenia nerwicowe, biore escitalopram i tutaj moje pytanie - czy mogę sobie coś delikatnie wciągnąć, czy po koksie jest ostry zjazd ? bo kiedyś brałem mefe i zjazd był taki, że myślałem, że albo zaraz sie szybko nawale albo zdechne. Dodam, że będę brał w pięknych krajobrazach z wspaniałymi ludźmi - będzie to wyjazd firmowy do ameryki południowejTak jak kolega wyżej napisał nerwica i koks to nie jest dobry pomysł. Zjazdu typowego nie ma jak się nie przesadzi.
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
Pozytywnie ;)
Mam jednego kumpla koksiarza w NL. A koks ma zaaajebisty. Wale to Tylko od niego.
>A komendant po tym gównie ląduje na kolskiej.
14 czerwca 2018bessekratte pisze: ...będzie to wyjazd firmowy do ameryki południowejZ ciekawości... gdzie lecicie?
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata