Morfina - wątek ogólny
Moderator: Opioidy
Ktoś kiedyś pisał, że na drżwnie rąk jest własnie fajne benzo. Może bezpiecznie bedzie wziąć 0,5mg.
If I could be free from the sinner in me
Część psychiatrów chce legalizacji substancji psychodelicznych
Mitów o substancjach psychodelicznych powstało w Polsce wiele, choć od zarania dziejów są one znane człowiekowi. Psychiatrzy widzą w nich szansę na leczenie depresji, traum, uzależnień.Są nowe narkotesty. Potrafią wykryć narkotyki których dotychczas nie wykrywały
Nowy test pozwala wykrywać obecność heroiny i innych opioidów w wydychanym powietrzu – informuje "Journal of Breath Research”.Kwestia wprawy, jak sobie przypomnę swoje pierwsze iv-ki to wstyd jak panikowałem, a po tygodniu już normalnie waliłem bez stresu. Zawsze można się pouczyć na "sucho" bez morfiny, ale mi by było trochę szkoda żył na testowe iniekcje.
^up,
Benzo podbije sedacje i może być niebezpieczne, na pierwszy raz lepiej jednak morfinę brać solo. W ogóle chujowe przyzwyczajanie psychiki do brania benzo w każdej stresowej sytuacji tego typu. Chcesz się naćpać, ale się boisz -> ćpasz benzo, żeby się nie bać ćpać opio, fuck logic
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
A nic nie mów. Na początku to tyle towaru się zmarnowało, jak podawałam podskórnie, bo nie umiałam podać prosto w żyłę... A wtedy miałam ampułki, żadnej zabawy z przerabianiem tabsów, otwierasz, zaciągasz, strzelasz
Wiem, że generalnie nie powinno się tego robić, ale bardzi łatwo trafić w te żyły po wewnętrznej stronie nadgarstka. Są dobrze widoczne i naprawdę ciężko o nieudany strzał w tym miejscu.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
bronię pracy dyplomowej i depresje w zimnym łóżku nie przejdą.
Na czacie siedzi 120 uczestników Wejdź na czata