Klonazepam - wątek ogólny
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Sąd Apelacyjny w Łodzi zmienił wyrok w sprawie króla dopalaczy. Jest surowszy. Sukces prokuratury i
Dawid B. zwany „królem dopalaczy” posiedzi w więzieniu nie trzy i pół roku, lecz pięć lat! Decyzję o surowszej i dotkliwszej karze podjął Sąd Apelacyjny w Łodzi. Wyrok ten jest już prawomocny.T=0 - pierwsze 0.5
T=45 nic nie czuje,kolejne 0.5
T=1h,15 min dalej nic nie czuje, wlatuje 1mg
T= 2h Dalej nic, wlecialo 1mg w klame i 1 oralnie
Łącznie 4mg-nawet nie jestem senny jeżeli chodzi o lęki to dziś ogolnie bezstresowy dzien milem wiec ciezko ocenic.
jeśli tak do tego podchodzisz... oczekujesz- hmm sam nie wiesz czego .. to lepiej żeby to była dla Ciebie pierwsza i ostatnia próba
Teraz ale ciało jeszcze 2 mg do tego mi w lecie i Harnas na popitke
się nie żegnamy
do zobaczenia niebawem
tak to właśnie działa , a z alko to juz w ogole full luz i czill :) w małych dawkach do 1 mg clona i 3-4 piwa jest tak jak być powinno, w wiekszysz dawkach mozna narozrabiać, niektórzy wzmacniają działanie benzo alkoholem a ja wzmaciam alkohol benzo niby to samo a nie do końca
Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata