Klonazepam - wątek ogólny
Brał ktoś z Was Rivotril z Galeniki? Jak opinie?Jeżeli to te w blistrach, to zwykle są dobre i działają. Tak jak Ksalol z Galeniki też działa.
"Zażywasz - przegrywasz", czyli 20 lat zakazu posiadania narkotyków w Polsce
W lata 90. wchodziliśmy z marszałkiem Sejmu, którego rodzina paliła marihuanę i nie łamała w ten sposób prawa. Kończyliśmy je z jednym z najsurowszych praw narkotykowych w Europie. Mija właśnie 20 lat od kiedy w naszym kraju zakazano posiadania narkotyków na własny użytek.Żołnierze odpowiedzą za narkotyki. Akcja w Dęblinie i Puławach
Wtorkowa akcja Żandarmerii Wojskowej przeprowadzona m.in. w Dęblinie i Puławach zakończyła się zatrzymaniem piętnastu podejrzanych, w tym czwórki żołnierzy 41. Bazy Lotnictwa Szkolnego. W trakcie przeszukań znaleziono niewielką ilość amfetaminy i marihuany.Cierpie na zaburzenia depresyjno nerwicowe od 11 lat ale jadę na sucho, tzn alko z 2 x w tyglu lub 1x no i trawa kiedyś w ch dzisiaj od święta bo nasiliła mi zaburzenia,mam pytanko do was ,czy klon pomoże mi normalnie funkcjonować?tz wiecie ocb te zaburzenia co pisałem i fobia?
Jaką dawkę byście proponowali na początek?
Dodam że mam bezdech senny nie zawsze ale zdarzy sie ze 4 x w miesiącu i właśnie nwm czy mogę brać klona jak mam bezdech?
A jak nie mogę to jaki inny lek byście polecali???
Pozdro mordeczki :D
JA mam wyjebane na swoje życie i tak nie jest nic warte mam 28 lat i nie mam nic i 0 perspektyw i do tego mieszkam na zadupiu bez brawa jazdy i mam ogromne myśli samobójcze ,dlatego pytam czy moge brać ten jebany clonazepam żeby chociaż trochę sobie ulżyć
Powodzenia.
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata