Klonazepam - wątek ogólny
Mnie te klony wkurwiają, biorę na fobie społeczną, płace 5 dyszek za 30tab 2mg rivotrilu. Tolerancja skacze jak pojebana, brać codziennie zupełnie bez sensu. Alprazolam jest dużo bardziej przeciw lękowy? Jeśli tak to bym wziął, ale i tak tylko do stosowania doraznego.
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Policja w Arizonie przestrzega – marihuana jest nadal nielegalna na terenie stanu
Policja przestrzega – chociaż przegłosowano Prop 207 w ostatnim referendum, to ustawa nie jest jeszcze prawomocna. Co za tym idzie, palenie marihuany nadal jest nielegalne na terenie Arizony.A z mocniejszych to zapomniałeś o bromazepamie. Działa dużo dłużej, niż alprazolam i równie silnie przeciwlękowo. Lorazepam też długo działa, jeśli dobrze pamiętam, ale robi wg mnie większy pierdolnik w głowie. Pamiętam, jak znajomi mi mówili że mówię w zwolnionym tempie. Odstawka też była bardziej piekielna
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Na czacie siedzi 1932 uczestników Wejdź na czata