Klonazepam - wątek ogólny
Z tymi objawami co piszesz ( gdy odstawiłeś klona), miałem prawie to samo.
Paradoksalnie z tygodnia na tydzień powinno być lepiej.
Mniej więcej brałem go tyle samo czasu co Ty, było bardzo nieciekawie.
Rożnica jest tylko taka, że nie mieszałem go z fetą.
Sam zresztą pisałeś, że zacząłeś coś kombinować już w wieku 13 lat.
6 lat klona, to mniej więcej tyle co ja.
Powiem, że gdy uda się go Tobie odstawić, potem będzie z gorki.
Ja osobiście, na bezsenność, biorę melatoninę, znalazłem sb nowe hobby, koncentruję się na pieniądzach, życiu tak aby być 7 dni w tygodniu w ruchu i o tym nie myśleć.
Najgorszy był okres wakacji, sztywność mięśni karku, " chodzenie po ścianach", zawroty głowy, bardzo nasilone stany lękowe, itd.
Musisz się jednak uzbroić w cierpliwość, przejdzie.
Najlepiej udaj się do lekarza, gdy skończy się areszt domowy.
Pisz jak coś i udanej niedzieli
Pozdrawiam!
Paweł
Jak działają dopalacze?
Dobrze wiedzieć przed Sylwestrem ;) Dość obszerny i w większości całkiem do rzeczy artykuł z periodyku „Służba Zdrowia”.CBŚP - 2018 rekordowym rokiem w walce z gangami narkotykowymi
CBŚP podsumowuje miniony rok ;)jak kto ma nie halo pod kopuła to te leki nie klepią się, nie czujesz fazy tylko jest po prostu normalnie zaś jak jesteg okgarniety to odczujesz rekreacje tych wspaniałych i kurewskich zaraz substancyji
@lufa9999A nie masz tych klonów po prostu mocno przeterminowanych?
Uwaga! Użytkownik WrakCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Nie odczuwam działania pregabaliny a może mi się tak wydaje, bo zażywam ją na noc. Jutro mam wizytę u lekarza, ciekawe co powie i jaki ma plan schodzenia z clonazepanu. Myślicie, że powinienem pregabaline zażywać też rano?
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata