Klonazepam - wątek ogólny
Też mam w szafce trochę benzo - prawie pełny słoiczek Afobamu i 2 paki Xanaxu 0.5 mg. Jakiś czas temu zażyłem 1 Afobam 0.5 (a tolerancja była w pewnym momencie na 6 mg doba) i zaliczyłem "glebę" na dobre 2h. Od tamtej pory patrzę na te pudełeczka z obojętnością.
01 listopada 2018jezus_chytrus pisze: Może zjadł 0.5 mg i jakieś okruszki : )dokładnie tak było. To była mała dawka, koło 0,6 bo urwało mi się wiecej niz 0,5 troche, na oko 0,6mg. Poczułem
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
Jak ochronić amerykański pejotl?
Mały, bulwiasty kaktus ma kluczowe znaczenie dla ceremonii religijnych Kościoła Tubylczoamerykańskiego, jednak kłusownictwo i niezrównoważone praktyki zbiorów powodują, że na terenie Stanów Zjednoczonych istnieje ryzyko jego wyginięcia.Kanada: Uprawiać marihuanę można, ale nie należy z tym przesadzać
Policja okręgu York aresztowała trzech mężczyzn, którzy uprawiali konopie indyjskie w ilości znacznie przekraczającej dopuszczalną przez prawo normę.To, że faza Ci średnio odpowiada, to nie znaczy, że średnio Ciebie uzależni, pamiętaj o tym.
Trochę pretensjonalności, udawania kultury wyższej, kontrkultury, konfitury, refluksy i trucizny udające duchowość, i trochę innych kolektywnych złudzeń, że nie wpierdalasz się w dragi tylko robisz coś konstruktywnego, ale zasadniczo narkotyki.
Ta faza może ci w końcu zacząć odpowiadać, albo, co gorsza, przestanie ci odpowiadać świat bez klonów.
Mixy z alkoholem nie są niczym dobrym, poczytaj trochę.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
mój mail: maykel855@gmail.com
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata