Tramadol - Negatywne skutki zażywania
Moderator: Opioidy
białko w moczu często wychodzi nawet ludziom którzy nie mają żadnego kontaktu z dragami
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Olej CBD jako naturalne antidotum na współczesne choroby?
Olej CBD ostatnio cieszy się na świecie wielką popularnością. W Polsce przez długi czas był kojarzony, zupełnie błędnie, z marihuaną. Jednak ostatnio informacje na jego temat zaczynają przebijać się do społecznej świadomości.Kradziony prąd i konopie - wietnamscy plantatorzy zatrzymani
Tym razem na cel policjanci CBŚP wzięli wietnamskie szajki, zajmujące się nielegalną uprawą konopi innych niż włókniste. W wyniku przeprowadzonych realizacji zatrzymano 6 osób, zlikwidowano 2 plantacje, na których rosło łącznie blisko 800 krzaków w różnej fazie wzrostu, zabezpieczono także marihuanę oraz profesjonalny sprzęt niezbędny do uprawy.Proponuje będąc w ciągu, weźcie swoją dawkę np.800 czy 1000 mg tramadolu i idźcie oddać krew na peaku działania. Zróbcie badania wątrobowe plus morfologię. Zobaczycie jak normy są przekroczone. Jak mój lekarz zobaczył wyniki po roku brania trampka ,kody i heroiny robione na fazie trampkowo-helowej to się za głowę złapał, praktycznie wszystko przekraczało normy, najbardziej asat,ALAT ,ggtp, wskaźniki krzepnięcia ,hormony tarczycy, chyba tylko cholesterol był w normie:) Przez 6 miesięcy zero używek (serio wystraszyłem się ) tylko metadon i wyniki badań prawie idealne, w ciągu tych 6 miesięcy leczyłem intensywnie wątrobę i nie piłem alkoholu.
Nie ma dobrego opioidu, każdy cię niszczy na swój sposób, zarówno psychicznie jak i fizycznie, ale jak już ktoś musi być wjebany to lepiej w czysty tramadol niż w kodę z thiocodinu.
22 października 2020LolaNorth pisze: Miał ktoś podobną sytuację?1 Tabletka dorety 75 zawiera 650mg paracetamolu. Ty przyjmowałaś jednorazowo dawkę 2.6 grama tego syfu, nic dziwnego że wątroba nie wyrabiała
W moim przypadku mowa o leku doreta 75.
Pierwszego dnia wzięłam cztery tabletki. Drugiego również cztery. Trzeciego i czwartego dnia jedną. Od pierwszego dnia przez pięć dni wymiotowałam żółcią, na początku jeszcze jadłam, ale pod koniec to już nawet szklanki wody nie mogłam wypić. Skończyło się czopkami przeciwwymiotnymi i nutridrinkami przez kolejne kilka dni. Zastanawiam się, czy to nie połączenie tramadol + paracetamol tak u mnie zadziałało. Trzy lata temu brałam sam tramadol i takich sytuacji nie było. Z kolei polecenie kodeina + paracetamol też takich objawów nie wywołuje, co najwyżej lekko ból żołądka.
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
Paracetamol ci zupełnie zniszczy organy i nie bedzie wesolo
Uwaga! Użytkownik pawoleh666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 1987 uczestników Wejdź na czata