SSRE: Tianeptyna (Coaxil, Stablon) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Ani napęd, ani nastrój.
Jestem ciekaw czy się jeszcze rozkręci czy to już maksimum co mogę z tego wyciągnąć. Powinno już działać. bo MAO-B raczej szybko się rozkręca.
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Izrael ogłosił zamiary legalizacji rekreacyjnej marihuany
Wygląda na to, że Izrael jest gotowy, aby zalegalizować marihuanę w celach rekreacyjnych. Ogłoszono tam bowiem, że trwają prace nad przygotowaniem not prawnych, które uregulują status konopi indyjskich. Cały proces legislacyjny ma potrwać 9 miesięcy, a po jego zakończeniu Izrael dołączy to listy krajów gdzie marihuana jest legalna.Co złego, to nie ja - oczywiście...
Uważam, że MAOI-B świetnie komponuje się z tianeptyną, gdyż komponenta afektywna rozbujana przez MAOI-B jest ładnie stabilizowana i kontrowana przez to SSRE/quasi-opio.
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata