SNRI: Wenlafaksyna (Effexor, Efectin, Faxigen) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Dr Shopping, czyli jak państwo traci miliony na psychotropach
Tylko w ubiegłym roku fundusz zdrowia stracił co najmniej 14 milionów złotych, refundując leki psychotropowe, które trafiają na czarny rynek. Reporter TOK FM w trakcie prac nad materiałem odkrył luki w systemie i bezczynność instytucji państwa. Efektem są ogromne straty finansowe, ale też społeczne. Proceder trwa od dawna.CBS wyemituje film o Silk Road
Dokument CBS na temat Silk Road rzuca ponoć nowe światło na postać Rossa Ulbrichta, twórcę tej darkwebowej platformy.Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Ogólnie już po drugiej dawce odczuwam zmniejszony apetyt i jestem z tego bardzo zadowolony, bo akurat jestem na diecie i przyda mi się zrzucić parę kg.
Na czacie siedzi 1932 uczestników Wejdź na czata